תה פטל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, הבנתי שישנו קשר בין לידה והחלמה של הלידה לשתיית תה פטל לפני הלידה.
    מהו הקשר המדוייק? וכמה הוא מועיל, עוזר ותומך?
    האם מומלץ לשתות תה פטל וכמה ביום?

תודה.
2 תגובות
עמוד 1
  • להכנה ללידה ולצירים מומלץ להשתמש במרווה,עלי פטל,סירפד, אפשר בחליטה.עלי הפטל מחזק את הרחם מסייע להתכוצויות ומחזיר כוח לכן הוא טוב גם לפני וגם לחיזוק לאחר הלידה.ההמלצה היא לשתות משבוע 37 כהכנה ללידה. ולהתאוששות מומלץ כדורי ארניקה-בנוסף.זה מה שאני יודעת בנושא.שיהיה בקלות
  • טוב קצת סדר,
    אז ככה , סירפד משתן , אז אישית לא ממליצה אלה אם יש בצקות קשות , לגבי מרווה אך ורק בלידה עצמה מכיוון שזה גוגם להתכווצויות הרחם, לגבי עלי פטל , הידע הוא עממי ולכן הוא משוער, הטענה הינה שעלי פטל יאזנו את טונוס שרירי הרחם טונוס חלש יחוזק וטונוס נוקשה יורפה , אני אישית לא מציעה לשתות חליטות הגוף ידע ללדת גם בלי , במידה ובכל זאת רוצה , לפחות 6 כוסות חליטה ליום או טנקטורה שהיא מיצוי באלכוהול מבית מרקחת המואופתי , לגבי תרופות הומאופטיות , אני לא מתחברת להומאופתיה של רפואת המדף. אבל זו אני ..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה