סרקלאז'‏ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב!‏ אני בשבוע 13 בעוד כשבוע צריכה לעבור תפר צוואר הרחם לאחר שלוש הפלות רצופות. הפלה ראשונה שבוע 19 לאחר צירים וירידת מים.הפלה שניה שבוע 16 לאחר כאבים דימום נאמר לי שהקרומים היו בחוץ.הפלה שלישית שבוע 9 העובר הפסיק להתפתח. ברצוני לדעת יותר פרטים על הפרוצדורה מאחר ואני נורא מפחדת ולחוצה. מה סיכויי הצלחת הפעולה?‏ מהם הסיכונים?‏ אשמח לתשובה.
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מדובר בפרוצודרוה הנעשית בהרדמה כללית, במהלכה מעבירים חוט דרך צוואר הרחם וקושרים אותו על מנת לסגור אותו. הסיכונים הם לא רבים - דימום, זיהום, הפלה - אך מאוד מאוד נדיר כי מתרחשים בשבוע שכזה. סיכויי ההצלחה הם מצוינים.

ד"ר הדר
  • סליחה שאני מתערבת

• שלום רב

תודה על ההתערבות, דעות נוספות הן תמיד מבורכות
    ילדות חמודות ומקסימות
    אבל רק כדי להרגיע את Slavika_20 אני רוצה להדגיש את המשפט האחרון של דברייך: זה מאוד חריג

ד"ר הדר
  • תודה

• ממש לא רואים
    אבל אני מכיר אישית עוד כמה שהצליחו יפה בחיים למרות שנולדו צוציקים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה