איך מרגישים בביוץ ומתי אכנס להריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

יש לי מחזור חודשי כל חודש(ובמחשבון ביוץ אני מחשבת לפי הנורמה 28 יום) מאז הלידה הראשונה, יש לי כל חודש מחזור סדיר, אולי מקדים ביומיים או מאחר ביום או אותוי ום בלי גלולות. אף פעם בלי גלולות.
    עכשיו מנסים להכנס להריון שני.
    קיבלתי ב-15.12.11 ולפני זה נראה לי ב-17.11.11 .
    היום אנחנו 29.11.11 ז"א ביום ה-15 מהיום הראשון של המחזור (15.12.11).
    מתי לקיים יחסי מין?
    קיימנו ב25.12 וב-27.12. לפי החישוב הבנתי שעד ה-31 לחודש צריך לקיים כדי להכנס להריון. האם נכון? ואולי הביוץ שלי אחרי ה-31?
    היום קמתי עם הרגשה של בחילות וקצת דקירות בבטן, הם אני מדמיינת שאני מבייצת? מוזר לי.
    תודה.
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אם המחזור שלך הוא של 28-30 הביוץ הוא סביב היום ה 14-16. להזכיר לך, את הספירה מתחילים ביום הראשון של הוסת. תקיימי יחסי מין בין היום ה 12 ליום ה 18

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
  • שלום. בת 37 .יש לי שלושה ילדים ומאוד רוצה ילד רביעי. שלושת הילדים בהריונות ספונטניים והפעם אני ובעלי כבר מזה שנה וחצי אולי יותר לא מצליחים להיכנס להריון. מה אתה ממליץ לעשות ולמה זה קורה . תודה
  • בהמשך להודעה הקודמת ניתן לציין שהבדיקות תקינות וביוץ סדיר
  • ממליץ לפנות למרפאת פוריות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה