גמילה מהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
    אז הבת שלי כבר שבוע לא כל כך מתלהבת מהנקה יונקת פעם באחת בלילה אין הרבה חלב מספיק לה רק פעם אחת
    היא הייתה אוכלת מטרנה אבל פעם אחת ביום ולא מסכימה לקחת עוד פעם אז אחרי שהרגשתי האין לי מספיק חלב נסיתי לה מטרנה לילה טוב והיא ככה אהבה והתלהבה היא רוקדת כשרואה את הבקבקוק
    אז אני נותנת לה פעם בבוקר ופעם בלילה ובאמצע הלילה הנקה
    לפני יומים נתתי לה הנקה באמצע הלילה הויא לא הצליחה לחזור לשינה והתחילה לבכות נתי לה עוד בקבוק ואז חזרה לישון
    כנראה לא מספיק לה ההנקה
    אתמול החלטי שזהו זה אני מתחילה גמילה מהנקה ואכן נתתי לה בקבוק בלילה הכנתי מים והכל בקבוק באמצ הלילה
    התעוררה באמצע הלילה נתתי לה בקבוק חזרה לישון וקמה אחר כך ולא רוצה לישון
    כאילו מרגישה שחסר לה משהו ( וזה לא רעב ) וגם אני הרגשתי גודש בחזה ויש לי עבודה ורוצה לישון אז נתתי לה ציצי ואכן אחר כך חזרה לישון

אז הגעתי לשאלות :

1. לא מספיק לה הנקה ובכל זאת רוצה אך לגרום לה לקחת הבקבוק וזהו ?
    2. מה אני יכולה לעשות כדי שלא ארגיש את הגודש הזה ?
    3. אני החלטי אם אני עושה גמילה אז בסוף שבוע אבל 2-3 ימים זה מספיק לגמילה ?

אוי יצא ארוך תודה למי שקראה עד כאן
6 תגובות
עמוד 1
  • ערב טוב,
    בגדול אם המשקל תקין מעל 7 וחצי ק״ג היא לא חייבת הנקת לילה .. בכל מקרה זה עניין של הרגל .. כמה ימים אם מרגישה שהיא רעבה והחלטת תני בקבוק , ולחום לטפי אותה כשהיא במיטתה . לגבי הגודש רוקני ממש מעט את השד עם משאבה או סחיטה ידנית לא לרוקן הרבה רק להקלה מועטה ואז הניחי קומפרס קר ל20 דקות על השד 3-4 ימים הגודש יחלוף. בהצלחה :) ועדכני אותנו מה שלומכן. 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • בוקר טוב
    תודה על התשובה
  • היי , מה פתאום שאצחק? ברור שזה טבעי שמרגישה ״רע״ אבל אין לך מה ! כל ההנקה היתה נעימה ונוחה וטובה עבור שתיכן הנקת!! :) ברגע שזה כבר לא כך זה בסדר לעשות שינוי !! היא גדולה ובריאה ואין לך מה להרגיש רע אלא להיפך כל הכבוד על כל הזמן שהיה עד עכשיו!! קשה לנו כאמהות לפעמים לשחרר.. אבל כשמגיע הזמן , זה מה שצריך לעשות ! כל הכבוד שהצלחתם עם הבקבוק ! יכןללהיות שבתך עדיין זקוקה לארוחת לילה , אם הבנתי נכון היא נולדה 4175 כלומר הכפילה את משקל הלידה וקצת. עד גיל שנה אמורה לשלש אותו, את יכולה לתת לה בקבוק בלילה וכל שלוש ימים להוריד 20 מ״ל מהכמות לפעמים זה עוזר :) בהצלחה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה
  • בשמחה ובכיף:) בהצלחה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי,
    איך הצלחת לעבור מהנקה לבקבוק?
    יש לי בן בן 5 חודשים שמסרב בכל תוקף לאכול מבקבוק (חלב אם, מטרנה, סימילאק, בקבוקי מאמ, טומי-טיפי ובי-פרי...)
    כבר יומיים שאני מנסה להציע לו את הבקבוק במהלך היום, אבל הוא לא רוצה...
    מבלבד פירות ב-11 וירקות ב-3, הילד לא אוכל כלום!!!

עד כמה אפשר לסחוב את זה??
    אני יכולה פיסית להמשיך להניק אבל חוזרת לעבודה בשבוע הבא ואני אומרת שאם כבר התחלנו את התהליך אז חבל להפסיק באמצע כי מתשהו יגיע השלב שהוא יצטרך להיגמל.

אם מישהי עברה את זה ויש לה איזה פיתרון, או ניסיון כמה זמן לקח לילד לקחת את הבקבוק אני אשמח לעזרה.

תודה:))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה