היייי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התיוק של בן חודש וחצי יונק הנקה מלאה,אני מאוד מפחדת שתהיה לי בעייה ברגע שאחזור לעבודה מבחינת בקבוק ,אני לא כל כך מצליחה לשאוב ומה שאני מצליחה בערך 30מל אני נותנת לו בבקבוק .האם לשלב לו תוספת של פעם ביום(_כדי שיתרגל לבקבוק) ???? יש לציין כי אני אהיה איתו בבית עד גילח 5 חודשיים וארצה להמשיך להניק אותו הנקה מלאה מבחינתי אשמח לטיפים לשאיבה נכונה כי נכון להיום אינני יכולה לצאת מהבית ליותר משעתיים שלוש ...(אני רואה שהוא יונק יפה חלב על השפתיים ,כך שיש חלב)
    תודה ולילי ה טוב...

3 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה,
    בנך רגיל כבר לבקבוק.. הנך מספרת שמדיי פעם שואבת מעט ונותנת בבקבוק כך שהואברגיל אליו, בגיל 4 חודשים אתם אמורים להתחיל מוצקים כך שב5 חודשים התזוהה שלו תהיה מורכבת מארוחות ומהנקה מה שיפחית את הלחץ לשאוב, תוכלי להניק כשנמצאת ולשאוב בעבודה , מומלץ להתחיל חהכין ״בנק״ חלב כחודשיים לפני החזרה לעבודה אחת לכמה ימים חשאוב ולהקפיא. מומלץ לשאוב בבוקר אחרי שנת לילה ולפני או אחרי ההנקה הראשונה , תמיד יש בבוקר יותר חלב ולכן קל לשאוב, העזרי במשאבה איכותית ונסי להניח קומפרס חם על השד כ15 דקות לפני השאיבה ע״מ שיעזור לך להזרים חלב החוצה בקלות יותר. אני לא רואה סיבה כרגע להוסיף תוספת תמ״ל.  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה

• בכיף שבת שלום:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה