שינה עם מוצץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיטל שלום!

אני פועלת לפי עצתך ומשכיבה את בתי לישון במהלך היום כשעה וחצי אחרי שהתעוררה מהשינה האחרונה אבל יש לי 2 בעיות:

1. השינה האחרונה לפני שנת הלילה- זו השינה הכי בעייתית. בגלל שהרגלתי את הבת שלי למוצץ (שעכשיו אני מגלה שזו כנראה טעות) אם הוא נופל לה לפני שנרדמת לגמרי היא מתחילה לבכות, וככה יוצא שאני יכולה לנסות להרדים אותה במשך כשעה ואז יוצא שאם היא תלך לישון, לא יעבור מספיק זמן מהרגע שהתעוררה עד לשנת הלילה שלה ואז אני מפחדת שלא תירדם. אז אחרי שעה של נסיונות אני מתייאשת ומתחילה בטקס השינה וזה מוביל לבעיה השניה

שהבת שלי כנראה מגיעה לשנת הלילה עייפה מדי ואז לוקח לי לפעמים קרוב לשעתיים להרדים אותה, שוב בגלל עניין המוצץ, וככה יוצא שאם היא נכנסת למיטה ב19:30, יכולה להירדם רק בסביבות 9 בערב...

אני חושבת שהכל בגלל המוצץ.
    כשלא היה מוצץ היא הייתה נרדמת יופי לבד....
1 תגובות
עמוד 1
  • הי ג'ני
    למוצץ יתרונות וחסרונות, אך חשוב לזכור כי משרד הבריאות ממליץ לתת מוצץ, כיוון שמצאו שזהו אחד הגורמים שמפחיתים את הסיכון למוות בעריסה.

כרגע- אין פתרון קסם להתעוררות בעקבות נפילת מוצץ. בסביבות גיל חצי שנה, כבר אפשר להתחיל ללמד לקחת את המוצץ לבד.

כל הכבוד לך שאת שמה לב ויודעת כבר לזהות מתי בתך נמצאת בעייפות יתר. ממליצה לנסות להקדים קצת את השינה האחרונה של היום ואם ממש לא הולך, אז להקדים בימים כאלו את שנת הלילה ולא לחשוש להשכיב כבר ב- 18:30 אפילו.

נסי לעבוד בסבלנות ובהדרגה- גם אם בהתחלה את מצליחה רק יום יומיים במהלך השבוע- זה כבר טוב.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה