גמילה מהנקה- בעיה רצינית! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי כמעט בן 3 חודשים.
    ינק עד עכשיו הנקה מלאה.
    אני מנסה להרגיל אותו לתחליף חלב לפני שאחזור לעבודה.
    2 בעיות- 1. הוא לא מוכן לטעום לא מטרנה ולא סימילאק (אלו 2 האופציות מבחינתי)
    עושה פרצוף של להקיא ובוכה בוכה בלי הפסקה. אני מנסה כבר כמעט שבועיים ללא הצלחה.
    2. מאז הנסיונות האלה, הוא התחיל גם לפתח אנטי לבקבוק, אפילו כשמדובר בחלב
    שאוב שלי. (עד אז לא היתה לו בעיה לשתות מבקבוק חלב שלי).
    אני ממש ממש ממש מיואשת ואובדת עצות [/
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה ,
    בגדול כדאי לתת לו את הבקבוקים (לנסות..) בזמנים שרגוע ולא מאוד מאוד רעב , ולא את, אלא מישהו אחר, ואפילו כשאת לא בבית !! שלא יריח אותך ולא ישמע .. לכי עם חברה לשתות קפה שעתיים.. בזמן נינוח שלו והשאירי עם אבא, סבתא, חברה . מי יטפל בו כשתחזרי לעבודה ? מעון? מטפלת ? אם מטפלת אפשר לבקש ממנה להיפגש מספר פעמים עם התינוק בזמנים רגועי ם וכשעדיין לא מאוד רעב ושהיא תציע את הבקבוק, נסי בקבוקים שונים , פטמות שונות עד שתצליחי . לגבי סוכר ענבים , אסור! וגם מאוד לא רצוי חהרגילו חטעם המתוק ! לא בריא ועלול לגרום למחלות עתידיות והשמנת יתר ! נסי ועדכני אותנו מה אתכם:) בהצלחה !

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה