יתמודדות לאחר גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי גרידה לפני כשבועיים (הריון לא יתפתח) יש לי כמה שאלות: מתי מותר להתחיל לקיים יחסי מין ? האם צריך לשמור? מתי אמורה לחזור הוסת? חשוב לציין שדימום כבר פסק,יש קצת כאבים. קבעתי תור לאולטרא סאונד רק ב 8 לינואר האם זה רחוק או שצריך לקבוע מוקדם יותר.מצב נפשי שלי לא משתפר אני מנסה לא לחשוב על זה אך לא מצליחה זה היה הריון כל -כך רצוי (זה הריון שני לאחר 13 שנה) יש לי בן שהוא בן 12 ,נשאתי ב שנית לפני 5 חודשים אז תתארו את הרגשה שלי כשאיבדתי את הריון שלי .עברתי סיוטים אם למנריה ואחרי זה אם גרידה .תודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • בנות יקרות תענו -אני שבורה צריכה מילה תומכת.
  • שלום מרגו,
    קודם כל קבלי חיבוקים

• תודה לך אילנה על עדוד שלך על תמיכה,נורא קשה לי ,לא מצליח לשכוח ,כל-כך רציתי את הריון הזה,רציתי לשאול לאחר כמה זמן חוזרת הוסת? עברתי גרידה ב5.12 , את נכנסת להרין ישר לאחר זה או שלקח לך זמן? ישמח לתשובות שלך ,תודה מראש.
  • אולי את יכולה להמליץ לי על איזו שהוא ויטמינים שצריך לשתות לאחר גרידה? או שאין צורך? הרופא שלי לא המליץ לי על כלום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה