מוטרדת :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן...

וסת אחרונה- 10.11.11
    בדיקת דם 8.12.11- בטא 128.3

עשיתי בדיקת דם בשלב כל כך מוקדם לאור העובדה שאני אחרי הריון מחוץ לרחם ו-2 הריונות כימיים והתחלתי בדיקות לקרישת דם ולכן הרופאת נשים המליצה לעשות בדיקת דם כבר בשלב מוקדם.

עוד שעה יש לי תור לרופאת נשים שנקבע כבר מזמן...
    מחר אני אלך לעשות בדיקת דם נוספת לראות עליה תקינה בבטא.

אני חושבת שאני עומדת להשתגע מלחץ :/

האם אתן חושבות שבטא 128 בשלב זה תקינה?? האם ניתן לראות משהו באולטרסאונד בבטא 400 בערך? (בהנחה שההריון תקין ככה הבטא צריכה להיות היום...).

מחכה להריון הזה כבר כמעט שנתיים :(
    בנתיים היו רק נסיונות לא מוצלחים ואנחנו כבר שבורים ומותשים....

אשמח לקבל תשובות!!

תודה והמשך שבוע מקסים ובשורות טובות

3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי

אל תאבדי תקווה

נשמע טוב הבטא אך כדי לראות תקינות של היריון יש צורך בהכפלה
    לכן אם עשית ב8 למה לא עשית היום ?

• היי מותק, עשיתי שוב בטא אתמול ויצא 878... נראה לי שביום חמישי אני יעשה שוב כדי להיות יותר רגועה... שבוע הבא ביום רביעי יש לי תור לרופאת נשים.. את חושבת שהיא תוכל לראות משהו כבר??
  • ברור שתוכל לראות !!!

והכל יהיה בסדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה