דמי שמירת היריון שחושבו בצורה לא נכונה(לדעתי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אושר לי שמירת היריון בשל מצב הבריאותי שלי משבוע 27 עד הלידה.ברצוני לשאול -כשמממוצע שלי בשלושה חודשים אחרונים היתה בערך כ12,000שח" לחודש(נטו )-ועוד לא חישבתי תוספות ב3 חודשים אחרונים כגון תמריץ בחודש אחד,ומקדמת תמריץ בחודש לאחר מכן.כמובן אם הייתי מחשבת 3 חודשים אחרונים נטו הסכום היה בהרבה יותר גבוהה נטו.ושולם לי לתקופה של 35 יום (רוטואקטיבי) סהכ"9200שח".האם אני יכולה לערער על הסכום הנ"ל?והאם, כשאגש בקשה לערעור ,הם לא יכולים להרע את מצב הקיים ולהחליט ששמירת היריון משום מה מבוטלת או להפחית עוד יותר בתשלום? סליחה על שאלה הארוכה ותודה רבה מראש

2 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לבקש מביטוח לאומי פירוט איך בוצע החישוב לדמי שמירת ההריון.
    זו שאלה קצת כללית לענות לגבי הסכומים עצמם.

את יכולה לערער, לבטל את שמירת ההריון הם לא יכולים לבטל, אך בהחלט יכולים לשנות את הסכום.

• שכחתי לציין פרט חשוב, התקרה המירבית לדמי שמירת הריון הינה 273 ש"ח ברוטו ליום, גם אם השכר שלך הוא גבוה יותר, לא תקבלי יותר מכך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה