קושי בהרדמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    בני הוא בן חודשיים ולא פעם יש לו קושי להרדם .אני מנסה ליצור עבורו את האווירה הטובה ביותר להרדמות (מחשיכה את האור, מנטרלת רעשים עד כמה שניתן מבית וכיוצב')מחזיקה אותו על הידיים, מנענעת, מערסלת, אך הוא בשלו. לא מפסיק לבכות. כל ניסיון שלי להרגיעו לא צולחים ולוקח זמן רב (לעיתים שעה) עד שהוא מתרצה ונרגע. לפעמים זה הולך יותר בקלות, בעזרת מוצץ, אבל לא תמיד הוא מסכים לקחת אותו והניסיון שלי להרגיעו עם מוצץ רק מרגיזים אותו עוד יותר.. מה עלי לעשות? אשמח לעצה טובה.
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי

בנך עדיין קטן ולא תמיד יש פתרון "קסם" לקשיים שעולים. חשוב לדעת שבגיל זה עוד ייתכנו שינויים ומדובר בתהליך הדרגתי שדורש סבלנות. יחד עם זאת, יש כמה דברים שעשויים לעזור וליצור בסיס להרגלי שינה נכונים ולהרדמות עצמאית:
    בגיל חודשיים, בנך זקוק לכ- 8.5-10 שעות שינה בלילה ולכ- 6-7 שעות שינה ביום, המחולקות ל- 3-4 פרקי שינה. על מנת שבנך לא יגיע לעייפות יתר ושלא ייווצרו פערים גדולים מדי בין שינה לשינה, נסי להשכיבו בכל שעה עד שעתיים מרגע שמתעורר.

לגבי ההרדמה עצמה- טוב שאת "מורידה קצת הילוך" לפני השינה. את יכולה להתחיל את ההרדמה על הידיים, עם מגע ותנועה וכשבנך כמעט רדום, להניחו בעריסה ולהמשיך משם באמצעות טפיחות / קולות מונוטוניים. עם הזמן, נסי להפחית את הזמן על הידיים ולהניחו בעריסה קצת קודם. אל תתייאשי, זכרי שבנך עדיין קטן וגם אם בהתחלה תצליחי להרדימו בעריסה שלו פעם אחת במהלך היום- זה כבר טוב.

דבר נוסף שעשוי לסייע, הוא "עיטוף". אפשר למצוא באינטרנט חומר על עיטוף נכון ובטיחותי.

במידה ותתקלי בקשיים נוספים, ממליצה לקחת הדרכת שינה חד פעמית בביתך, שעשויה לסייע ולתת כלים רבים.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה