בעיות שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיטל שלום!
    הבת שלי בת 10 וחצי חודשים והיא הולכת לישון מאוד מאוחר ב 12 ואפילו ב1 בלילה, אני ניסיתי כמה פעמים להשכיב אותה לישון ב 8 -9 בערב אבל היא ממש לא מוכנה לישון. במהלך היום היא לא יושנת הרבה כל היום היא יושנת לי שעתיים.
    אני פשוט לא יודעת מה לעשות.
    אשמח מאוד לעצה...

1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    ייתכן ועצם העובדה שבתך לא ישנה הרבה ביום, משפיעה גם על שעת ההרדמות. יכול להיות, שלמרות שאת מנסה להשכיב אותה בשעה סבירה מבחינתך, עדיין היא מגיעה אליה בעייפות יתר.

על מנת שלא ייווצרו פערים גדולים מדי בין שינה לשינה ועל מנת שבתך תקבל את כמות שעות השינה המתאימה לגילה:
    ממליצה להקפיד על סדר יום שכולל שני פרקי שינה, של כשעה וחצי כל אחד. נסי להשכיבה בפעם הראשונה ביום, כ- 2-2.5 שעות מרגע שהתעוררה. אח"כ השכיבי אותה כ- 3.5-4 שעות שוב מרגע שהתעוררה משנת היום הראשונה. השתדלי להשכיבה לשנת הלילה כ- 2-2.5 שעות מרגע שהתעוררה מהשינה האחרונה ביום. לדוגמא: אם התעוררה ב- 17:00, השכיבי אותה כבר ב- 19:00 לשנת הלילה.

לפני השינה, ממליצה להקפיד על טקס שינה קבוע.

לגבי ההרדמה- ממליצה להתחיל בתהליך מאד עקבי. גם אם יהיה קשה בהתחלה,
    ברגע שבתך תקבל מסר מאד ברור בשילוב עם התנאים הבסיסיים שהתייחסתי אליהם קודם- יהיה שיפור הדרגתי. כשאת משכיבה אותה לישון, שבי לידה ועזרי לה להרגע – את יכולה לטפוח עליה, או להשמיע קולות מונוטוניים. הישארי שם עד שהיא נרדמת וחזרי על הפעולה בכל לילה.

בהצלחה !!!
    מיטל דרורי – יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה