שלום רב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עובדת כמזכירה במשרד עו"ד ומקבלת את שכרי לפי שעות עבודתי, אני בשבוע ה32 להריוני וצפויה ללדת ב2 לפברואר.
    באמצע חודש נובמבר קיבלתי חופשת מחלה ומהעבודה אמרו לי כי לא ישלמו לי את השכר עד שלא תסתיים המחלה(כי לא ידעו בדיוק כמה זמן אהיה בחופשת מחלה) וכי אם חופשת המחלה תגיע ליותר מ30 ימים המשכורת תגיע לי מביטוח לאומי(על הימי מחלה בלבד, כמובן) ומהמשרד אקבל את שכרי על הימים בהם עבדתי. הימי מחלה שקיבלתי הם מה22 לנובמבר עד ה23 לדצמבר וצפוי שאחזור לעבוד אחרי ה23.
    שאלותי הן:
    1. האם המשרד צריך להביא לי את הכסף על הימים שעבדתי בחודש נובמבר עד ה22 ולהוציא לי על זה תלוש משכורת?
    2. האם באמת ביטוח לאומי ישלם לי על ה32 ימי מחלה האלה, ואם כן איך מתבצע התשלום ומתי?
    3. האם זה לא יפגע לי בכסף של החופשת לידה? כי מבחינת 3 תלושי שכר אחרונים לפני הלידה המשכורת תהיה נמוכה בהרבה בגלל 32 ימי המחלה האלו או שהכסף מביטוח לאומי נחשב כחלק מהמשכורת?
    מה לעשות כדי לסדר את העניין?
    תודה, טלי.
1 תגובות
עמוד 1
  • ביטוח לאומי ישלם לך בגין ימים אלו רק במידה והרופא נשים שלך יחתום לך על טופס לשמירת הריון בתקופה זו.
    בהחלט את צריכה לקבל תלוש בגין הימים עד המחלה, או כולל המחלה, על פי בירור שלך מול רופא הנשים שלך.
    כסף מביטוח לאומי בהחלט נכנס לתחשיב של דמי לידה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה