עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שרוני,
    מה שלומך?

אנחנו נוסעים לחתונה חד מינית בחו"ל, עם זיו, והייתי רוצה לשמוע את עצתך בקשר לאיך להציג את זה. לדעתי - לא אמור להיות בעייתי - ילדים מקבלים דברים כפי שהם... אבל בעלי קצת מודאג וחושש ולא רוצה שזיו יהיה נוכח בטקס עצמו, אלא רק בקבלת הפנים.

יצוין שהזוג מאוד קרוב אלינו, עתיד לגור בארץ בעוד כשנה, עם תאומי פונדקאות, כלומר, להיות חלק בלתי נפרד מחייו של זיו.

מה דעתך?
4 תגובות
עמוד 1
  • טליצ'קהההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (חחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו לא דיברנו שנים.... )
    איזו שאלה מעניינת....
    ואני חייבת לציין: "הראה לי מי חברייך, ואומר לך מי אתה"
    זאת החברה שלי!!!!!!!!! וגאה בך שאלו החברים שלך....
    אז....
    את כבר מכירה אותי, נכון? כאדם שהאותיות פ-ל-ו-ר-ל-י-ז-ם חרוטות עמוק על מצחה, אני פשוט הייתי נוסעת ונהנית בחתונה, לא מסבירה ולא נעליים.
    אבל... יש הגיון בלהסביר דבר כזה לילדון בן 4. למה? כי בגיל 4 הם עדיין שמרנים... ומכירים את התמונה האידילית של חתן וכלה בשמלת פונפונים עומדים ליד עץ באור השקיעה הענוג...
    הפלורליזם והפתיחות באים רק אח"כ, בתיווך נכון ובריא של המציאות לאידיליה המסוכרת.
    אז... מה להסביר?...
    אני הייתי בהחלט הולכת על כל הקטע של אהבה...
    הרי כל הקטע של חתונה זה לחבר בין שני אנשים שאוהבים מאד זה את זה.
    אז מה זה משנה אם מדובר על 2 נשים, 2 גברים, או גבר ואשה?...
    כל עוד יש שם אהבה עזה ורצון לחיות את החיים ביחד על כל המשמעויות שלהם - זה מוביל לחתונה.
    וזה מה שהייתי מסבירה.
    שאהבה היא המניע הראשון לרצון להתחברות = חתונה. ואז באמת לא משנה מי השניים שכ"כ אוהבים (בתנאי שהם אנשים בוגרים, כמובן....) - גבר ואשה או 2 חד מיניים. כל עוד יש זוג שאוהב, יש חתונה.
    בנוסף יקירתי, אני מצרפת לך קישור לפורום של אתר אינטרנט שנקרא: "גיי פרנדלי". בפורום עונה לשאלות אחד, שמו ד"ר עופר מאורר. אני מכירה אותו מתקופת לימודיי באונ', ומומלץ כי תפני את השאלה שלך גם שם.
    יהיה מעניין לקרוא את תשובתו...
    http://forums.gogay.co.il/forum.asp?FMID=18&SL=&OST=0

תהנו בנסיעה ובחתונה!!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • תודה
  • חי חי... גברים, נו.
    הומופוביה גברית במיטבה - המופע המרכזי להערב!
    או:
    איך יגיב אב לילד בן 4 המוזמן לחתונה חד מינית?

נכון מאמי, הכל נכון.
    ועדיין הייתי הולכת על ההסבר של האהבה (ושואלת במקביל את ד"ר מאורר ) כי הוא הכי מובן ואנושי.
    מה שכן... אולי הייתי מסבירה את ההסבר הזה, בהזדמנות חגיגית זו, גם לבעלך.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • בעלי דווקא מבין ומקבל... עד שזה מגיע לילדון שלו, כמובן
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה