טוב התיאשתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה.
    פעם קודמת התיעצתי איתך לגהי תחילת הלילה וזה באמת עבד.

אבללללללללללללללללללל

הוא עדיין בא אלי בלילה ואני מסתובבת עייפה כל היום.
    אשמח לעצה מפורטת בנושא.
    תודה רבה

בשמת
3 תגובות
עמוד 1
  • הי בשמת.

שמחה לשמוע שחל שיפור עם תחילת הלילה, כל הכבוד לך !!!

לצערי, אין פתרונות "קסם" בשינה. לעתים נדרשים מאיתנו המון סבלנות והתמדה. גם אם יהיה מאד קשה בהתחלה- ככל שתתמידי, לבסוף השיפור יגיע בהדרגה (בדיוק כפי שקרה עם תחילת הלילה). ממליצה לתת לבנך יד ולהחזיר אותו למיטתו, גם אם נדרש ממך לחזור על הפעולה פעמים רבות.

דבר נוסף שאפשר לעשות - את יכולה לשים שער בפתח החדר שלו. יש שערים בטיחותיים מיוחדים לילדים. השער יהווה סוג של גבול עבורו (גם גבול פיסי). כאשר הוא קם ונעמד ליד השער, תוכלי להסביר לו שאת תבואי לשבת לידו ולעזור לו להרדם, רק כאשר הוא יחזור למיטתו.
    מומלץ להגיד הכל בקצרה ובטון אסרטיבי, אך לא לצעוק ולא לכעוס.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • נכנסתי לעדכן.....
    האמת שלא כלכך ניסיתי.

וישבתי וחשבתי מה הסיבה שאני לא לוקחת את זה כפרויקט רציני....
    אני חושבת שאני מנסה בדרכי המוזרה לפצות אותו על כל היום שאני לא איתו.
    ולכן אני לא נלחמת בזה ברצינות.

אני מאמינה זשזה יבוא לי בהמשך.....

תודה רבה ענקית.

רק שאלה 'קטנה- זה לא מזיק לו שהואט ישן איתי?
    או מעורר קנאה בינו לבין הקטן?

תודה מראש.

בשמת
  • הי בשמת
    תודה על העדכון וכל הכבוד לך שאת כל כך מודעת. אני מסכימה איתך שברגע שסדרי העדיפויות ישתנו וזה יתחיל באמת להפריע לך, אז יהיה הכי נכון לפעול.

לגבי השינה המשותפת- יש דעות לכאן ולכאן ובסופו של דבר כל אחד בוחר מה טוב לו. אני רק רוצה להתייחס להיבט הבטיחותי- מבחינה זו, השינה המשותפת פחות מומלצת לטעמי. מה שכן אפשר לעשות- הוא למקם "מיטונת" בצמוד למיטת ההורים, ואז ישנים יחד עם התינוק / הילד, אך לא באותה מיטה.

לגבי הקנאה אצל הקטן- זה משהו שאת יכולה לומר כמי שנמצאת בשטח והתגובות משתנות בהתאם לילד ובהתאם לגיל...

בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה