תחליף חלב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    רציתי לדעת אם אפשר פעם לתת מטרנה ואז כאשר נגמרת הקופסא לתת סימילאק??

כלומר כל שבועיים ככה משהו אחר...

בעיקרון היא בת חודשיים ואוכלת מטרנה + הנקה... יש לי בבית המון דוגמיות של סימילאק + קופסא סגורה של סימילאק אז חשבתי לתת לה מהם ואז כשייגמר לחזור למטרנה(חד פעמי לתת כמה ימים סימילאק וכשייגמר לחזור כרגיל למטרנה...)..זה בסדר?

5 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    כעקרון, אין מניעה לעבור מסוג אחד של תחליף, לסוג אחר.
    יחד עם זאת, לעתים מעבר מחברה אחת לאחרת דורש הסתגלות ועלול לגרום לגזים, שינוי בצואה ואפילו כאבי בטן.
    עובדה זו מתייחסת לעצם המעבר ואין לה קשר לסוג זה או אחר. תינוקות מגיבים באופן שונה לסוגים השונים של תחליפי החלב.

במקרה שלך, מדובר למעבר לכמה ימים בלבד ולכן - כל עוד בתך מסתדרת טוב עם הסוג הנוכחי, הייתי ממליצה לשקול זאת שנית.

על כל מקרה, תמיד את יכולה להתייעץ על כך גם עם רופא/ה הילדים של בתך.

שיהיה בתיאבון :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • תודה רבה

• היייי..
    את לגמרי יכולה להחליף ולשלב בין הפורמולות
    אנחנו החלפנו לאופטימיל אחרי שנתנו תמ"ל אחר ולא היתה בעיה, להיפך דווקא ענייני העיכול נפתרו ....
    בכל מקרה כמו שכתבו לך את תמיד באמת יכולה להתייעץ עם רופא או טיפת חלב, אבל בגדול אין סיבה שלא :)
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי Namma_z

היייי..
    אנחנו החלפנו לאופטימיל אחרי שנתנו תמ"ל אחר ולא היתה בעיה, להיפך דווקא ענייני העיכול נפתרו ....
    בכל מקרה כמו שכתבו לך את תמיד באמת יכולה להתייעץ עם רופא או טיפת חלב, אבל בגדול אין סיבה שלא :)

למה יש לי הרגשה שאת עובדת באופטימיל ומנסה לקדם אותם כאשר פותחת הדיון בכלל שאלה על תמ"לים אחרים
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי דבוריתי

ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי Namma_z

היייי..

למה יש לי הרגשה שאת עובדת באופטימיל ומנסה לקדם אותם כאשר פותחת הדיון בכלל שאלה על תמ"לים אחרים

היא שואלת האם ניתן להחליף בין פורמולות, לא?....
    חבל על הפראנויה, זה לא בריא.
    ציינתי .. שאין מניעה להחליף תמ"ל , אני במקרה משתמשת באופטימיל זה יכול להיות כל פורמולה אחרת ...
    מה שחשוב זה הבריאות וההקלה בענייני העיכול של התינוקות לא? :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה