היי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי הפלה טבעית אחרי ניסיון של חצי שנה...אני לא יכולה לתאר את השמחה ואת הצפייה שהיתה והאבל הגדול שהגיע יחד עם הדימום הכבד...הגעתי למצב נפשי כל כך ירוד שהחלטתי ליטול גלולות נגד הריון רק חיכיתי למחזור הראשון שיגיע ופתאום איחר לי ב3 ימים..לא חשדתי אפילו כי מרוב הייאוש אפילו לא הצלחתי לקיים ייחסי אישות ולגרום לבעלי לגמור(סליחה על הפירוט)אתמול הופיעו לי כאבים ופניתי לרופא שהפנה אותי אוטמטית לבדיקת דם ויצא לי בטא 1287...לא יודעת כבר באיזה גיל זה אמור להיות ואיך קרה אבל אני פשוט לא מצליחה לשמוח...גם שבשרתי לבעלי היה תחושה מאוד כבדה של חשש ואני מרגישה שאני לא מסוגלת כרגע לאבד עוד....אני פשוט מסתכלת על הבטן ולא רוצה להאמין בכלל שמתפתח לו שם משהו....
    מותשת לגמרי....:(
1 תגובות
עמוד 1
  • היי אני מבינה או תך טוב מאד מחר כבר שבעויים מאז שעברתי גרידה עקב יתפתחות לא תקינה של הריון.זה היה הריון כה רצוי ,בכיתי המון עד עכשיו מאד קשה ,הדימום אחרי גרידה כבר פסק ,עכשיו צריך לחכות לוסת שתגיעה ולהמשיך לנסות שוב,כל-כך כואב נקלטתי 4 חודשים לאחר שהפסקתי את גלולות והנה זה נגמר.לך אני מאחלת המון הצלחה והריון תקין.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה