שמששששש!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה עזרה!!!!
    לא נפשית, למרות שגם זה לא יזיק לי
8 תגובות
עמוד 1
  • אופס, נסגר לי לפני שסיימתי להגיב.
    תחטטי קצת באתר של יספר"א, זה האתר המוביל היום לשירותי השיקום בבר"נ, זה התחום שלי - שם אני עובדת במשה"ב.
    אם תזדקקי לעזרה נוספת, אני כאן.
    אגב, היום התחום שאת חוקרת, הוא תחום "חם".
    כל הכבוד - ובלי לחץ.
    לאט לאט - והכל יהיה בזמן.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • בקישור הראשון של משרד הבריאות יש כותרות שרלוונטיות לי אבל זה רק כותרת... קיוויתי שיהיה את המאמר עצמו
    את חושבת שבספריה יהיה את המאמרים האלו? כי כשחיפשתי לא מצאתי... אני אנסה שוב עם הכותרות האלו
    תודה רבה רבה רבה!!!
    ידעתי שאפשר לסמוך עלייך
  • עברתי על זה שוב... יותר רגוע... את תותחיתתתתת!!!!
    באתר של יספר"א אכן יש קישורים למאמרים, זה מצויין חוסך לי נסיעה לספרייה!
    שוב תודה רבה רבה רבה
  • את יכולה לפנות גם אל:
    גב' רונית דודאי - שהיא ממונה שירותי שיקום בבריאות הנפש, משרד הבריאות.
    (במידה ותקבלי הארכה להגשה - שווה לבקש!!)
    היא תוכל להפנות אותך למאמרים ומחקרים נוספים.
    ותראי פה (מצאתי לך עבודה שנעשתה באונ' חיפה ב - 2008 על תופעת הדלת המסתובבת בפסיכיאטריה):
    http://digitool.haifa.ac.il/view/action/singleViewer.do?dvs=1322202094906~945&locale=iw_IL&VIEWER_URL=/view/action/singleViewer.do?&DELIVERY_RULE_ID=3&search_terms=SYS%20=%20000044419&adjacency=N&application=DIGITOOL-3&frameId=1&usePid1=true&usePid2=true

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • כן אני מכירה את רונית דודאי
    אבל בשביל לקבל הארכה אני צריכה להגיש בקשה להארכת הלימודים ואני לא רוצה
    (זה גם לשלם להם
  • הקישור האחרון לא נפתח... יש שם בעיה כלשהי
  • http://digitool.haifa.ac.il/R/?func=dbin-jump-full&object_id=520651&local_base=GEN01
    נסי בקישור הזה - יש לך מצד ימין סמל של pdf, תלחצי עליו ותפתח לך העבודה... (אני מקווה)
    שב"ש!

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה