שאלה לגבי דיקור סיני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

האם אתן ממליצות לתמוך את טיפולי הפוריות בדיקור סיני?
    אם כן, כמה פעמים בשבוע?
    האם מומלץ לבצע דיקור גם לאחר החזרת עוברים? (כלומר באותו היום או יום אחרי?)

אשמח לקבל את חות דעתכן
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי ,איזה קטע קבעתי היום תור לדיקור ...על פי מה שהבנתי כל נושא הדיקור הוא מאד אישי בהתאם לבדיקות ההורמנליות של כל אחת ,לי הומלץ לבצע טיפול שבוע לפני השאיבה ויום לפני השאיבה ובכלל לא בשבועיים שלההחזרה,שוב פעם זה מאד אישי... שיהיה בהצלחה
  • אני בשלב ההזרעות, אבל לדעתי מדובר באותו העקרון...
    התחלתי טיפולי דיקור בהזרעה שניה ואני מלווה את כל הטיפול... פעם בשבוע ולפני ואחרי הזרעה...
    אני יכולה להגיד לך שיש לי מדקרת מדהימה ואני מאוד מרוצה ממנה... אני ממש ממש מפחדת ממחטים, אבל היא עדינה איתי מאוד... חח ח

אפשר להשוות את התגובה של הגוף שלי עם ובלי טיפולי הדיקור וזה שמיים וארץ... בטיפול הראשון כמעט לא הגבתי ובטיפול השני הגבתי יותר מידי... עכשיו אני בטיפול השלישי והלוואי וזה יהיה הטיפול המנצח והאחרון...
    בקיצור, תתייעצי עם הרופא שלך כי כמו שאורי אמרה, נושא הדיקור הוא מאוד אישי וצריך להתחבר לזה...
    שיהיה בהצלחה!!!!

• היי
    קודם כל ישנם מחקרים רבים אשר תומכים בתועלת של דיקור סיני בטיפולי פריון אני ממליצה בחוןם
    בדרך כלל נוהגים לעשות טיפול בשבוע של השאיבה יותר מכוון לאיכות הביצית ואז יום לפני ההחזרה להכנת הרחם ויום אחרי ההחזרה שוב טיפול ברחם לעזור להשתרשות כמו כן כעבור שבוע מההחזרה שוב עושים טיפול שבוע לאחר מכן עושים טיפול יותר מכוון להרגעת נפש
    חשוב לציין שבחירת נקודות הדיקור נעשית באופן פרטני לכל מטופלת ומטופלת אך ישנו פרוטוקול טיפולי בסיסי שאליו מוסיפים עוד נקודות
    אצלי בגלל שאני מבינה את הקושי הכלכלי שכרוך בצורך לבוא חמש עד שש פעמים באותו החודש אני מאוד מתחשבת אני מכירה עוד מטפלים שעושים זאת תבחרי מטפל שמתמחה בפריון אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול בשמחה
    המון בהצלחה !  
    כנרת
  • היי כנרת,

אני התחלתי שבוע שעבר בדיקור, לא אצל מומחית פריון, אלא מטעם קופ"ח.

כאשר התייעצתי עם הרופא המטפל שלי,הוא אמר שאין בזה שום דבר רע
    וזה נתון להחלטתי בלבד, האם ללכת או לא.

האם את מכירה מטפלים המתמחים בפריון באזור ראלצ- חולון- בת ים?
    תודה

• מוזר כתבתי לך תגובה ועכשיו אני רואה שלא נשלח בכל אופן אם את מעוניינת דרך הקופה ואם את בכללית יש את בן חור הוא מעולה עובד מארלוזורוב תל אביב בהצלחה  
  • שלום בנות, אשמח לשתף מניסיוני..
    התחלתי בטיפולי הפריה בגיל 43, לאחר 3 סדרות של טיפולים- הזרקת הורמונים, שאיבה והחזרת עוברים, ללא הצלחה, פניתי בהמלצת חברה, לטיפול בדיקור סיני אצל מולי קליניק. מלבד גילי המופלג שהקשה על הצלחת הטיפולים, טיפולי הפוריות גרמו לי הרבה מתח, לחץ ותסכול. הרגשתי שהטיפול אצל מולי תרם לאיזון הנפשי והפיזי שלי. אחרי כל טיפול הרגשתי רגועה ושלווה יותר. אני מאמינה שבזכות תמיכה זו אכן הצלחתי בסופו של דבר להיכנס להריון..אתן יכולות לקרוא על דיקור סיני כתמיכה לטיפולי פוריות. אני ממליצה עליה בחום, מאד מקצועית ואמפטית. שיהיה בהצלחה!!..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה