שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה מומלץ לאכול בהנקה כשהתינוק סובל מגזים? וממה כדאי להימנע?

ואם אפשר עצה להתמודדות עם הגזים המתישים האלההההה....

והאם השיטה הנכונה היא לתת שד אחד בכל ארוחה?? הבן שלי בן שבועיים ועדיין ההנקה לא מסודרת לפעמים כל שעה וחצי, כל שעתיים , לעיתים כל שעה כי הוא נרדם מהר ואז מתעורר ורוצה עוד.
    אני לא תמיד יודעת להבחין אם זה כאב של כאב גזים או רעב ובסוף תמיד נותת הנקה כי הוא נרגע.

מתי מתחיל להיות סדר בשעות ההנקה ? האם זה בסדר? ומה עושים עם הגזים?

תודה ! !

1 תגובות
עמוד 1
  • היי עדי ומזל טוב ,אכן בגיל שבועיים בערך מתחילים הגזים:) מותר לאכול הכל וחשוב מגוון ומכל אבות המזון, עדיפות למזון אורגני טרי , לא מעובד או משומר. מניקים משד אחד ולקינוח את השד השני .כשהתינוק הוא זה שאמור לפלוט את הפטמה ולשחרר . בהנקה ממושכת כמו שיש לך הייתי מציעה להעזר במדריכה שתלמד אותך לזהות סימנים לרעב כמו למשל הוצאת הלשון החוצה ומציצת האצבעות , לזהות יניקה אפקטיבית ולהבדיל בינה לבין מציצת ניחומים . בהצלחה . מגיל 4 שבועוצ ניתן לתת פרוביוטיקה לתינוק אני מעדיפה את סולגר.  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה