התפתחות מהירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    בתי בת 5.5 חד' .התפתחותה מאוד מהירה, היא מתהפכת מהלידה, בגיל 4 חוד התחילה לעמוד על 6 ולזחול על 6, היום היא נעמדה פעם ראשונה במיטה, תוך כדי שהחזיקה במעקה. אני בכלל לא מזרזת אותה, לא מושיבה, לא מעמידה, רק מאפשרת לה להיות הרבה על הרצפה. היא גם מאוד ערנית , כמעט ולא ישנה במהלך היום, לכן רוב הזמן לפחות 8 שעות ביום מעבירה על הרצפה.
    מצד אחד אני מאוד שמחה שהיא מתפתחת מצד שני היא מדלגת על שלבים, או ליתר דיוק מקצרת שלבים. כנראה שתקופת הזחילה תהיה קצרה מאוד והיא תתחיל לכלכת בקרוב ולא תחזק מספיק את חגורת הכתפיים. מה דעתך? מה עלי לעשות?פשוט להניח לה?
    תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • מה את חושבת?

• תודה על תגובתך אבל הייתי מעדיפה בפורום הזה לקבל תגובה מגורם יותר מקצועי ופחות ציני, לא דיברתי על עצירת התפתחות אלא חיפשתי טיפים לעידוד זחילה, כיוון שלדילוג על שלב כ"כ חשוב עלולות להיות השלכות גם בגיל 6. דווקא בפורום התפתחותי אחר כן קיבלתי התייחסות מקצועית ורעיונות לתרגול.

• זה לא מה ששאלת

• זה כן מה ששאלתי,וזה ידוע שברגע שתינוק מתחיל לעמוד הוא אפשר להגיד מדלג על שלב הזחילה כיוון שבכל הזדמנות נעמד. הומלץ לי לקחת אותה כמה שיותר למקומות פתוחים כמו פרקים, של לא תהיה לה אפשרות לעמוד, תרגילים המדמים זחילה, על גליל למשל , על כדור פיזיו ע"מ להמשיך לחזק את חגורת הכתפיים. גם בעקבות התכתבות עם המדריכה עליתי על עוד כמה נושאים שקשורים להתפתחות של בתי ,

אני רק רוצה לבקש לא לזלזל באינטליגנציה של אמהות פה, יש לי ניסיון והבנה להבחין באיזה מקרים אני יכולה לשמוח מהתפתחות מהירה ומתי לבקש עזרה מקצועית. לשם כך פניתי לפורום הזה .

בכל מקרה תודה על ההתייחסות[:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה