מה עושה בחורה בלי מספיק חלב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין דרך טובה להגיד את זה, אני לא מספקת.
    לא מספקת בתחום ההנקה, זה עצוב ומתסכל ומייאש וכבר כל כך נמאס לי..
    מלבד כל התשישות והעייפות מזה אני גם מרגישה כמו אמא ממש לא מתפקדת. \:

מה עושים? האם לכולן פה היה מספיק חלב ולא היו בעיות בהנקה?
    בבקשה תעזרו לי.. בטוח יש פתרונות יצירתיים שעוד לא גיליתי.
5 תגובות
עמוד 1
  • ממוש, קודם כל חיבוקים .
    אני לא חושבת שיש פה אמא אחת שלא היה לה אי פעם את החשש שהחלב שלה אכן מספק את הקטנצ'יק.
    אני אומר לך רק משהו שהרבה בנות יכולות לסקול אותי- אך לצערי העובדות מדברות בעד עצמן ויש לי המון דוגמאות לכך לצערי......- מי שרוצה שהחלב יספק את התינוק לא תתן לו "תוספות" של תמ"לים. ואני אסביר: אמהות נוטות לחשוב שהחלב שלהן הוא רק איזשהו חטיף לתינוק, קשה לחשוב שהנוזלים ההזויים האלה שיוצאים לי מהגוף הם הם אלו שמתחזקים את העולל הקטן שזה עתה נולד, אך תתפלאי- יש לו שם את ככככככככללללללל מה שהוא צריך והחלב יתגבר על פי דרישה של התינוק, ככל שהוא יינק כך גם יווצר החלב שיספיק לו לארוחה שלמה,ברגע שמוסיפים תמל"ים הגוף מתרגל לייצר רק רבע מנה כי את כל השאר התמ"ל בעצם מספק. אם את מרגישה שאין לך חלב, את יכולה ללכת לבית מרקחת או לחנות טבע יש שם "חלב רב" וכדורי חילבה שיכולים לסייע לך בריבוי החלב. לי אישית גם עזרו שקדים ובירה שחורה. אני מניקה זו הפעם השלישית.... הראשון ינק שנה השנייה שנתיים והשלישי...... עדיין יונק, תכף בן שנה. והסוד הגדול הוא שהם לא מכירים בקבוקים. אכילה נכונה של האמא. תוספות לאמא כשצריך - והמון המון סבלנות. לא לשכוח שתינוק בוכה גם כשהוא צריך חום ואהבה וגם בגלל גזים והרבה פעמים אנו נוטים לחשוב שזה בגל שהוא רעב. אז סבלנות שוב. ו---בהצלחה!!!!!! אגב- אם את מרגישה שעדיין אין לך חלב תניקי אפילו על ריק, פשוט תני לו למצוץ ולמצוץ אפילו שאין שם כלום והחלב יווצר מעצמו.
  • חיבוקים גם ממני, יש לי חברה מאוד טובה שסביב הנושא הזה שקעה יותר לדיכאון לאחר הלידה אני יודעת כמה זה רגיש וקשה. היא ילדה שוב לפני כמה חודשים, לפני הלידה היא קיבלה מתנה פורמולה שנקראת AFTER BIRTH, זוהי פורמולה של זן צמחים שלוקחים 6 שבועות לאחר הלידה, ואחד הדברים שהיא עוזרת זה למי שסובלת מייצור חלב מועט, לה זה עזר בכל אופן- אמנם היא לא הניקה הרבה זמן יחסית אבל זה שיפור עצום לעומת הילד הקודם אותו היא לי הניקה כלל. בנוסף יש לי חברות גם ששאבו, זה גם אמור לעזור...שיהיה בהצלחה!
  • תמר, המון המון תודה על המילים החמות..
    זה בהחלט שיפר קצת את ההרגשה, ונתתי לו קצת על ריק, זה באמת תרם להרגשה.

ולגבי הפורמולה, את האמת ששמעתי עליה בעוד מקום.. אולי באמת אבין את הרמז ואלך לקנות לנסות אותה. תודה!
  • כן כי היא באמת טובה, רק תגובות חיוביות יוצא לי לשמוע עליה. אני לא יודעת כמה זמן את אחרי ההריון אבל לוקחים אותה במשך 6 השבועות שלאחר הלידה...אז אם את אחרי 6 שבועות- לא ניתן לקחת אותה. שיהיה בהצלחה..:)
  • אני חושבת יקירה שקיבלת עיצות נפלאות ! וגם אני שולחת חיבוק ענק בתוספת , אנא פני למדריכת הנקה באיזור מגורייך על מנת שתמגר את חששותיך , לפעמים גם אחיזה לא נכונה של התינוק את השד יכולהלגרום למיעוט באספקת חלב ויש לוודא שאכן התינוק מקבל מספיק נוזלים :) בהצלחה !!

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה