ממוש, קודם כל חיבוקים .
אני לא חושבת שיש פה אמא אחת שלא היה לה אי פעם את החשש שהחלב שלה אכן מספק את הקטנצ'יק.
אני אומר לך רק משהו שהרבה בנות יכולות לסקול אותי- אך לצערי העובדות מדברות בעד עצמן ויש לי המון דוגמאות לכך לצערי......- מי שרוצה שהחלב יספק את התינוק לא תתן לו "תוספות" של תמ"לים. ואני אסביר: אמהות נוטות לחשוב שהחלב שלהן הוא רק איזשהו חטיף לתינוק, קשה לחשוב שהנוזלים ההזויים האלה שיוצאים לי מהגוף הם הם אלו שמתחזקים את העולל הקטן שזה עתה נולד, אך תתפלאי- יש לו שם את ככככככככללללללל מה שהוא צריך והחלב יתגבר על פי דרישה של התינוק, ככל שהוא יינק כך גם יווצר החלב שיספיק לו לארוחה שלמה,ברגע שמוסיפים תמל"ים הגוף מתרגל לייצר רק רבע מנה כי את כל השאר התמ"ל בעצם מספק. אם את מרגישה שאין לך חלב, את יכולה ללכת לבית מרקחת או לחנות טבע יש שם "חלב רב" וכדורי חילבה שיכולים לסייע לך בריבוי החלב. לי אישית גם עזרו שקדים ובירה שחורה. אני מניקה זו הפעם השלישית.... הראשון ינק שנה השנייה שנתיים והשלישי...... עדיין יונק, תכף בן שנה. והסוד הגדול הוא שהם לא מכירים בקבוקים. אכילה נכונה של האמא. תוספות לאמא כשצריך - והמון המון סבלנות. לא לשכוח שתינוק בוכה גם כשהוא צריך חום ואהבה וגם בגלל גזים והרבה פעמים אנו נוטים לחשוב שזה בגל שהוא רעב. אז סבלנות שוב. ו---בהצלחה!!!!!!
אגב- אם את מרגישה שעדיין אין לך חלב תניקי אפילו על ריק, פשוט תני לו למצוץ ולמצוץ אפילו שאין שם כלום והחלב יווצר מעצמו.