תינוק בן 4 חודשים שישן הרבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, רציתי לשאול אם תינוק שישן הרבה זה נורמלי? הילד שלי מגיל חודש ישן לילה שלם בערך משעה 9 בערב עד 6-7 בבוקר, לאחרונה זה קצת יותר למשל אתמול הוא ישן לי משעה 5 בערב עד 8 בערב ואז שוב נרדם ב10 וקם בשעה 8 בבוקר. אני רוצה לציין שכשהוא ער הוא ערני מאוד מפטפט צוחק וזז המון. אודה לתשובה

3 תגובות
עמוד 1
  • לי זה נשמע נורמלי לחלוטין והלואי עלי בגיל 10 חודשים!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • הי שירה.
    על זה נאמר "טפו טפו טפו"...
    נורמלי לחלוטין !!!

תינוק בן 4 חודשים אמור לישון כ- 10 שעות בלילה וכ- 5 שעות ביום, המחולקות ל- 3-4 פרקי שינה. כל עוד ההתפתחות והגדילה שלו תקינות, נשמע לי מצויין.

לא רוצה "להרוס שמחות", אך אל תיבהלי אם זה ישתנה. לעתים בנקודות דרך התפתחותיות (לדוג' בגיל 4 חודשים או חצי שנה), גם תינוקות שישנו מצויין, מגלים לפתע קשיים בשינה, אבל זה לא חייב לקרות ואני מאחלת לכם עוד המון לילות שקטים ורגועים.

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • ואוווו עכשיו אני רגועה איזה כיף לשמוע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה