טוב, אז יצאו לי 2 פסים... א-מ-א-ל-ה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רועדת...למי שזוכרת, הייתי אמורה לקבל ביום שבת, כשבד"כ המחזור מתחיל לי בדימום חום קל כמה ימים קודם.

ביום שישי כבר התחלתי לשמוח שאין כלום, שמחתי ממש וכבר סיפרתי לבעלי ואמרתי לו שנראה לי שזה זה, חפרתי על כל התחושות שהיו לי גם לאורך כל השבוע שעבר- הרגשתי חולשה, שלשלתי, לא יכולתי לאכול, היה לי חם כל הזמן, ממש הזעתי. עוד משהו שהיה נראה לי מוזר, זה שכשמדדתי חום בחודשים קודם, ביום 27 לווסת היה לי חום של 36.6 (וזה היה סימן שלא קיבלתי) וביום שישי האחרון כשמדדתי היה לי 37.1.

אבל בערב שישי הלכתי לשירותים וראיתי כתם דם חום וקל בניגוב. התבאסתי ממש, בכיתי, סיפרתי לבעלי (כשכמה שעות קודם לכן כבר אמרתי לו שאני בטוחה שזה זה הפעם). יום שבת עבר עליי בדיכאון קצת, אבל ניסיתי להתאושש. לא היה דימום, אלא שוב- כתמים חומים מעטים.

היום המשיך ממש מעט כתמים, רק בניגוב. בערב זה הפסיק, כמעט לגמרי. היתה לי תחושה, אני לא יכולה להסביר, שזה לא יכול להיות מחזור (או שאולי זו היתה התקווה שלי?). וכשמדדתי חום היום הוא עמד על כ- 37.3 (כשבד"כ הוא 36.3 אם אני מקבלת מחזור).

אז אמרתי לעצמי- בעלי הולך להרוג אותי, אבל פשוט יש לי תחושה בלתי ניתנת להסבר- שאני לא אתכזב. השתנתי לתוך כוס קטנה, הכנסתי את המקלון של הבדיקה, מהלחץ שפכתי חלק מהפיפי אז הכרחתי את עצמי להשתין שוב וטבלתי את המקלון, ואחרי 30 שניות, בדיוק כפי שהובטח לי בבדיקה-
    ראיתי שני פסים! אחד מהם היה ממש בהיר בהתחלה, והמשיך להתחזק.
    אני בשירותים, פתאום אחי יורד לקרוא לי ואומר שבעלי בטלפון, צריך אותי שאאסוף אותו מהרכבת, אני בהיסטריה- המקלון במקלחת, סגור, הקופסא של הבדיקה על המיטה, ההוראות בפח. דיברתי עם בעלי והוא לא האמין לי. עד עכשיו הוא לא רוצה לשמוח, כדי שלא להתאכזב...

זהו. נראה לי שמחר, או מחרתיים אעשה בדיקת בטא לראות שזו לא טעות!!!

אני בשוק של החיים שלי בערך! לא יאמן שחשבתי שזה מחזור!!! תחזיקו לי אצבעות שבבדיקות דם זה גם יצא חיובי.

מאחלת לכן בעזרת השם שתצליחו!!!
    יפעת.

אתמול חשדתי
44 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב מאמי זו בטוח הייתה התרשרשות...
    בכל מקרה תעדכני!!!

• מזל טוב ממי
  • יקירות, תודה רבה!!! אני עדיין חוששת להאמין, ומפחדת שמחר אראה את הדימום הרציני ואבין שזה מחזור... אחכה לבדיקות הדם כדי להיות בטוחה, וברור שאעדכן...

מתה על הפורום הזה!
  • פס זה פס נשמה! מזל טוב.. תעדכני...
    אגב, גם לי היה כתם חום לםני התוצאה החיובית..
  • מזל"טטטטטטטט
  • מאמי פס זה פס!!!!
    שיהיה בשעה טובה ומזל טוב!!
    תעשי מחר בדיקת דם לאשר את זה
  • וואווו.. איזה טון של התרגשות עולה מהמילים שלך... גרמת לי להתרגש בשבילך!!!
    אני מניחה שקשה עוד לעכל.. שכל כך הרבה פעמים חיכית כבר לשני פסים.. ושמחה בשבילך שזה כבר הגיע..
    יאללה שהבטא תהיה יפה.. וההריון יהיה קל ומשעמם.. :)
    מחכות להמשך עדכונים..

me
  • מאמייייייייייייי!!! יוווווווווווווו!!! אני לא מאמינה!!! אהההה!!!:)))))
    אין לי מילים!! אמרתי לעצמי אכנס לפה לרגע לפני שארדם סופית, וברגע התעוררתי:)
    וואו!...... אני כל כך כל כך שמחה בשבילך, את לא מתארת לעצמך. אני עם חיוך מרוח על הפנים...
    יפתי, תעשי בדיקת דם כמובן, אבל בואי נצא מנקודת הנחה שהמשפט הלא מקורי "פס זה פס" אכן נכון (כל עוד לא הוכח אחרת, ונקווה שלא יוכח:)
    שולחת לך אלף נשיקות וחיבוקים! רגשת אותי ברמות...:)
    לילה טוב,
    ענת
  • מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיקה המון לבטא מצויינת

אפי
  • מזל טוב מותק! איזה מרגש כתבת, את בטוח בהריון
    איזה יופי שמחה בשבילך ומתרגשת
  • פס זה פס
  • מזל טוב והמון בהצלחה

• מזל טוב מאמי.. אני ההפך ראיתי היום רק פס אחד..טוב כול אחת והמזל שלה..בהצלחה בהריון..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • יקירות שלי,
    איך ריגשתן אותי!!! אני בעבודה עם דמעות של אושר. תודה לכן על האיחולים והברכות.
    הלכתי למרפאה והאחות אמרה לי שבשביל בדיקת דם אצטרך לקבל הפניה מהרופאה. אז השארתי לה פתק עם הסבר על סוג הבדיקה והיא אמרה לי שהרופאה תיתן הפניה ושאבוא ביום ד' בבוקר...

בינתיים אין לי בכלל דימום, הכל נעצר. מוזר לי שזה דימום השתרשות, כי קראתי איפשהו שהשתרשות מתחיל שבוע אחרי הביוץ, לא? אז יכול להיות שהיה לי ביוץ מאוחר?

טוב מקסימות, אמתין בחוסר סבלנות ליום ד' וודאי שאעדכן אתכן על התפתחויות, בתקווה חיוביות.

מאחלת לכל אחת מכן שתצליחו בכל מה שאתן רוצות לעצמכן.
    נשיקות!
    יפעת.
  • ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
  • אאא ומאמי זה לא דימום השתרשות דימום השתרשות הוא כמה ימים אחרי הביוץ
    זה דימום שאופייני לתחילת הריון וזה בסדר
  • יפעתי, אני בטוחה שביום רביעי הכל יהיה בסדר אמן. מקסימום תעשי עוד בדיקה ביתית, בשביל השקט הנפשי, אני הייתי עושה.. אם כי אני לא מצטיינת בסבלנות בזמן האחרון, אם מצבך יותר טוב - פשוט חכי עוד כמה ימים.
    איך הפועל החרוץ, הצליח להפנים את העניין?
    רק שתדעי שעכשיו שקעתי בסרטים בגללך... מיום חמישי עד אתמול היו לי קצת הפרשות חומות בניגוד, אבל בינתיים הן נעלמו... ובעקבות הסיפר שלך... צצה לי פתאום תקווה קטנה... אבל אני מנסה לגרש אותה, בשביל לא לפתח ציפיות סתם
  • המון המון מזל טוב!!!
    יאללה תעשי בדיקת בטא ותשמחי אותנו עם בטא גבוהה בטירוף
  • הי יפות שלי,
    הלן- תודה רבה יקירתי... בעזרת השם נהיה יחד בחופשת לידה... דימום בתחילת היריון מופיע בזמן שהווסת צריכה להופיע? זה ממש לא בסדר...
    וענתי, הלוואי הלוואי שגם אצלך זה אותו הדבר... ונוכל בכלל אפילו ללדת אמן ואמן בסביבות אותו התאריך... עדיין לא התחיל דימום רציני?

נראה לי שאמתין, לא יודעת, נכנסתי למין שוק כזה או אפילו רגיעה, שאם זה זה- אני מאושרת, ואם לא- יצליח בכל אופן. אבל האמת היא שאני פשוט מתקשה לחשוב שזה לא נכון... או שבדיקת הדם תצא שלילית.

הפועל החרוץ היה בשוק כל אתמול בערב. הגעתי לרכבת במהירות שיא עם מקלון הבדיקה בתיק והראיתי לו את הפסים. אז הוא שואל אותי, מבולבל כנראה מבדיקות הביוץ: "אז למה יש פס אחד יותר בהיר? אולי זה לא היריון?" הסברתי לו שזה לא משנה- פס זה פס, אבל הוא פחד להתאכזב ואמר לי שיחכה לבדיקות דם. מצד שני, הוא שמח שלא יצטרך לעשות בדיקות זרע, ושהתברר שאין לו "זרע עצלן"

קצת הרגיזה אותי התגובה שלו- הנה אני, בוכה מאושר ומהתרגשות, והוא נראה לגמרי אדיש.

אני מקווה שכשבדיקות הדם יחזרו חיוביות בעזרת השם, הוא יפגין קצת יותר אמון ושמחה... חסר לו!
    נשיקות,
    יפעת.
  • הפועל כנראה היה מוכן לתת עוד עבודה קשה הוא לא האמין שזהו זה חחחחחחחח
  • יפעת, מאמי, אך תכעסי עליו... נראה לי טבעי שהוא היה בשוק. גברים הם זן אחר מאתנו, אשר סובל לעתים קרובות מנחות רגשית מסוימת אני בטוחה שיפול לו האסימון בקרוב ושעוד תתרגשו הרבה ביחד. הוא גם לא יושב כל היום בפורומים, והמשפט "פס זה פס" לא נחרט אצלו בתודעה. בטח רוצה למנוע מכם אכזבה פוטנציאלית אם חלילה ביום רביעי תצא בדיקה שלילית... אבל זה לא יקרה, אמן!!
    אצלי ההפרשות נעלמו לגמרי מאתמול בערב.. מוזר אבל נמאס לי כבר לקוות ולהתאכזב... לכן מבחינתי המחזור בכל מקרה בפתח
  • ענתי תעשי בדיקה כבר !!!!!

• הלן, יקירתי, מוקדם לי עוד בכל מקרה לעשות בדיקה... היה לי ביוץ אי שם בין 16 ל-18 לחודש, אז זה עוד לא איחור אפילו.
    הייתי בטוחה ב-100% שהמחזור הגיע, אבל נעלמו ההפרשות לבינתיים... מוזר, אבל אני פוחדת להתלהב נראה מה יהיה בימים הקרובים...
  • ענתוש!!!

מתי היית צריכה לקבל?

אם את מחכה למחזור, אז אין סיבה שתתאכזבי אם תעשי בדיקת היריון... מה כבר יכול להיות? מקסימום תמשיכי לצפות למחזור...

לא למדת מהמקרה שלי כ-ל-ו-ם????????? תיבדקי, מה יש לך להפסיד... אולי תתחילי מבדיקת ביוץ בתור ניסוי...

אני חיפשתי אתמול בכל הבית את מקלוני הביוץ האחרונים שנשארו לי, כדי שלא להשתמש בבדיקת ההיריון היחידה שהיתה לי, וכדי שבעלי לא יאיים עלי ש"זהו! אנחנו לא קונים יותר"... אבל לא מצאתי אותם, אז עשיתי בדיקת חום, ואחרי שראיתי שהוא טיפס עוד, החלטתי שזהו!

אז קדימה קדימה, אל יאוש...
    בהצלחה!
    יפעת.
  • עברו כבר שבועיים מהביוץ תעשי כבר בדיקה

• בבנות, יש לי וידוי... ניסיתי בבוקר מקלון ביוץ... כלום. לכן זו עוד סיבה לרדת מהעץ. יפעת, אם לא הסיפור שלך... לא הייתי חושבת בכיוון בכלל.
    אם אם אם(!) המחזור לא יגיע עד יום חמישי.. אז אתחיל לחשוב בכיוון הבדיקה.
    אלא אם כן לא אתאפק עד אז... אוףףףף!
  • ענתוש!!!

מתה עליך, מקסימה!!! מאחלת לך שלא תקבלי עד יום שישי ושתצליחי... מקסימום לא תעשי את קורס מדריכי הפילאטיס שתכננת עליו... ויתור קטן...

• יפעתוש, אין לך מושג כמה זה הדדי
    תודה מותק, אני גם אקווה לי בשקט שלא אקבל... אבל את הקוס אני אעשה בכל מקרה, כבר חשבתי מזמן על האופציה הזאת. זה ידרוש קצת התאמה פה ושם, אבל בסך הכל זה אפשרי בהחלט. אני חושבת שיותר קל לעשות אותו עכשיו מאשר בחופשת לידה
    יווווו, איזה כייף לך!!!!!!!!!
  • ענתי מתי היה המחזור האחרון שלך???? הביוץ שלי גם היה בין ה16 ל20 לחודש
  • liliael, מחזור אחרון היה ב30/9. ואצלך?
  • ווואאאאאאווווווווווו
    מזלללל טובבבבבבב איזו התרגשות

שהכל יעבור תקין ווכיף ומהמם ....איזו שמחה!!!!

רעות
  • תודה רעותי,

אז מה, אנחנו פה יחד, הא???

יאללה, מי מצטרפת אלינו החודש?

• מזל טוב המשל הריון קל ותקין

זה נותן תקווה והווה אומר לא להספיד שום חודש עד שזה וודאי
  • מזל טוב בובה הרבה הצלחה תשמרי על עצמך......
  • אני אני אני רוצה להצטרף אליכן אני!!!!!!!!!! אמורה לקבל ב-4 החודש
  • חמודות, תודה רבה!!!

יפה של אמא- האמת שלא נותרה לי ברירה אלא להספיד כשהתחלתי לקבל כמו בכל חודש, אבל אני שמחה להיות מופתעת לטובה...

liliael- יאללה, מחכות לך שתצטרפי בעזרת השם...
  • יאווו איזה מרגש!!! איזה כיףףףף

מזל טוב מתוקה! הריון תקין ובריא, ולידה קלה בידיים מלאות!
  • רגע בנות לא הבנתי אם נקלטתי אז החום עולה???

זה לא אמור להיות כשאת מבייצת רק???
  • יפעתי מזל טוב איזה אושר...

כמו שהבנות אמרו פס זה פס...
    בהצלחה בבדיקת דם..

חני
  • המון מזל טוב

ו - liliael - אני לא יודעת מה אמור להיות, אבל גם לי החום עלה קצת (בדקתי כי הרגשתי חלשה וחשבתי שאני מתחילה להיות חולה, לא קישרתי את זה להריון).
  • הי בננות,

לכל אלו ששאלו ביחס לחום-

בחודשים שבדקתי את חום השחר (טמפ' הגוף מייד כשמתעוררים), בימים של הווסת היא היתה בערך 36.3, בימים שאחרי הביוץ היא היתה בערך 36.8.

בחודשים הללו לפני שקיבלתי מחזור, כשהתחילו לי הכתמים החומים, היא ירדה ל- 36.5 (ובימים של המחזור חזרה ל- 36.3). אבל צריך לזכור שאצל כל אחת הטמפ' הקבועה היא שונה.

כשבדקתי ביום א' זה אמנם היה בערב (ולא מייד בבוקר כמו שצריך), אבל עדיין היא עמדה על 37.3, במקום הטמפ' שהיתה לי בשבועות הקודמים בימים לפני המחזור (36.5 בערך) ולכן עשיתי את הבדיקה, שיצאה חיובית...
    בקיצור, אם אתן יודעות מה הטמפ' הקבועה שלכן בזמן המחזור ומהי לאחר הביוץ, תוכלו אולי לנחש אם נקלטתן לפי מדידת החום, למרות שזה לא וודאי.
    בהצלחה,
    יפעת.
  • מזל טוב מאמייייייייייייייי
    בואי אלינו לפורום תמיכה

• הי שירה,
    אני מזגזגת בין שני הפורומים... מקבלת תמיכה כפולה, מה רע?
  • יפעתי, אני בטוחה שביום רביעי הכל יהיה בסדר אמן. מקסימום תעשי עוד בדיקה ביתית, בשביל השקט הנפשי, אני הייתי עושה.. אם כי אני לא מצטיינת בסבלנות בזמן האחרון, אם מצבך יותר טוב - פשוט חכי עוד כמה ימים.
    איך הפועל החרוץ, הצליח להפנים את העניין?
    רק שתדעי שעכשיו שקעתי בסרטים בגללך... מיום חמישי עד אתמול היו לי קצת הפרשות חומות בניגוד, אבל בינתיים הן נעלמו... ובעקבות הסיפר שלך... צצה לי פתאום תקווה קטנה... אבל אני מנסה לגרש אותה, בשביל לא לפתח ציפיות סתם
    היי לכולם פעם ראשונה פה נכסתי בטעות ואולי לא הייתי אמורה לקבל ב9 לחודש עד עכשיו לא קיבלתי ופתאום ראיתי דימום ורדרד כזה מישהי יוכלה להגיד לי מה זה בלי שום כאבים ומזל טוב לבחורה עם השני פסים הריון קל מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה