מיואשת - שאיבה במקום הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי קיסרי ב15/10 ולאחר מכן עברתי להתאוששות ל12 שעות, כך שהתינוק אכל סימילאק בשעותיו הראשונות. הוא נולד ב17:00 בערב וקיבלתי אותו למחרת ב11:00 בערך.
    כשקיבלתי אותו הנקתי קצת והוא התקשה לתפוס כיוון שיש לי שד גדול ופטמות קטנות.
    קניתי משאבה ושאבתי כל 3 שעות, כך שהחלב הגיע, הקולוסטרום.
    כשראיתי שהתינוק לא תופס טוב ועדיין רעב, ניסיתי פטמות סיליקון.
    ההנקה הייתה הרבה יותר טובה ואכן יצא חלב,
    מצד ימין הנקתי כרגיל ומצד שמאל בתנוחת פוטבול.
    אבל עדיין לי ממש לא נוח ככה, בטח שלא להניק ככה 30-40 דקות וגם התינוק מתנתק כל הזמן כי הפטמה זזה.זה גורם לי להמון בכי ותסכול ואני מתעסקת רק עם זה...
3 תגובות
עמוד 1
  • כל עוד השאיבה נכונה מבחינת זמן וקצב אז אין בעיה.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • שלום ליולדת היקרה אגי אחות במחלקת תינוקות ומדריכת הנקה אשמח לעזור לך אפילו טלפונית במידה ואת עדין מעונינת טלפון 0507268588 תודה מהרי
  • היי יקירה ומזל טוב:)
    בגדול שאיבה נכונה בה את שואבת כל שלוש שעות משניי הצדדים יחד למשך כחצי שעה תוכלי לשמר תפוקת חלב וכן החלב יכיל גם אחוזי שומן גבוהים.
    האם זה עדיף על פני הנקה ? רק כברירת מחדל.. לאורך זמן רק בשאיבה כמות החלב תלך ותפחת מציעה לך בחום לפנות למדריכת הנקה הקרובה לביתך ולהעזר בה : ) בהצלחה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה