קודם כל תודה על התשובה
דבר שני לא היה לביתי שום דבר חדש שחל בחודשיים האחרונים, אני איתה בבבית מאז שנולדה, בעלי עובד כרגיל, לא הייתה שום נסיעה משהו שגרם לה לשיבוש או משהו...
בכל מקרה לגבי הת**** הלקויה שלה, אני אספר בקצרה- לביתי היה רפלוקס מה שאובחן ע"י הרופא כאלרגיהה
לחלב, בהמשך גם לסויה, והיא היתה "ני****" (וזה במרכאאות כי היא לא באמת הייתה מסוגלת לאכול את האוכל הזה הוא דוחה) מנוטרמיגן
הילדה היתה מתעוותת כשהייתי מכניסה לה את הבקבוק לפה.
בתור אמא חדשה בלעתי את כל מה שהוא אמר לי!! הוא אמר לי שאם אני אשנה לה את המזון על דעת עצמי זה יכול להגיע למוות כי היא אלרגית וההקאות זה תופעה ראשונית ולא כדאי להסתכן!!!!!
בקיצור עברנו ממנו בגיל 7 חודשים כי הלב לא הניח לי ידעתי שאני מענה את הילדה סתם,דרשנו לעשות לה בדיקת אלרגיה- ופלאים- הילדה לא אלרגית לחלב וגם לא לסויה!! כמה מפתיע....
בקיצור לילדה יש סוג של הפרעת אכילה, היינו איתה אצל דיאטנית ופשוט כלום לא משנה את הרגלי הת**** שלה, לכן אני דיי נכנעתי היא אוכלת מזונות מגוונים בכמות קטנ יחסית וזה בסדר כי גם בטיפת חלב הם כבר הבינו שזאת היא וזה מה שהגוף שלה דורש.
בכל מקרה אני מאוד משוכנעת שביתי לא אוכלת מספיק במהלך היום אבל ככה היא רגילה ואין לי דרך להגדיל לה את כמויות המזון, הייתי איתה אצל עשרות רופאים ממוחים בגסטרו ילדים וכולם ענו לי תשובה חד משמעית- הילדה יודעת כמה היא צריכה לאכול, היא פשוט אוכלת במינונים קטנים.