תינוקת בת 10.5 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי מיטל. לפני כשבועיים כתבתי לך על בתי שמאז שלמדה לעמוד לא מוכנה לישון לבד והייתי מרדימה אותה על הידיים.
    עשיתי מה שאמרת לי: לא התייחסתי לזה שהיא נעמדת. המשכתי לשבת לידה ולעשות לה ש..ש...ש.. ומדי כמה זמן ניסיתי להשכיב אותה. בפעמים הראשונות לקח לי בין שעה ורבע לחמישים דקות (כ"כ ניסיתי להשאר רגועה!). גם היום לוקח לי בערך 40 דקות להרדים אותה כל לילה. האם זה נורמלי? האם הזמן ילך ויתקצר? אני גם לא רוצה שהיא תרדם רק כשאני בחדר, אני רוצה להרגיל אותה להרדם לבד בחדר- איך אפשר לעשות זאת?
    תודה רבה!!
1 תגובות
עמוד 1
  • הי טלטוש.
    זה בהחלט נורמלי ואת פועלת נכון מאד. אציין כאן כמה דגשים חשובים שיכולים להיות לך לעזר:

- מדובר בתהליך הדרגתי שלוקח זמן. לצערנו ההורים אין "קסמים" בשינה. שימי לב, שכבר היום- אחרי שבועיים, זמן ההרדמה התקצר בכחצי שעה וזה יפה מאד. לעתים לוקח כחודש עד חודשיים עד להשגת שיפור משמעותי

-נסי להתרחק בהדרגה וגם להפחית בהדרגה את הקולות

-היי מאד עקבית וסבלנית וזכרי שהילדים שלנו מרגישים אותנו מצויין, גם כשאנו לא אומרים כלום. לכן, חשוב לא לשדר לה שאת נלחצת מהבכי שלה, או שהיא מסכנה, או שיש לך ספקות כלשהן. אם את לא מאמינה לגמרי בתהליך, עדיף לא לעשותו. חשוב לשדר מסר מאד ברור (גם מבלי שאומרים אותו): מצד אחד אני לידך ומלווה אותך עד שתרדמי, מצד שני - את תלמדי בהדרגה להרדם לבד.
    בהצלחה !!!
    מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות

מיטל דרורי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה