בעיות הירדמות- תינוקת בת 10 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי תינוקת בת 10 חודשים כמעט.
    לפני כשבוע היא התחילה לעמוד לבד ומאז כל הירדמות שלה הופכת לסיוט!
    היא הולכת לישון כמובן אחרי טקס שינה מסודר של מקלחת אוכל וסיפור. עד עכשיו זה עבד מצויין- היינו שמים אותה במיטה והיא היתה נרדמת לבד אחרי כמה זמן (הייתי צריכה לעמוד לידה, ללטף וללחוש לה ש.ש.ש.)
    מאז שהיא התחילה לעמוד- הילדה לא מוכנה ללכת לישון. איך שאני מניחה אותה במיטה היא ישר מנסה לעמוד. אני משכיבה אותה ושוב פעם הכל מהתחלה! הגעתי למצב שאני צריכה לנדנד אותה קצת על הידיים כדי שתנמנם ורק אז אני מניחה אותה במיטה. אבל אני רוצה להפסיק עם זה כדי שלא תתרגל.
    אני כבר מותשת ורק חוששת מתהליך ההשכבה בערב.
    מה אני צריכה לעשות כדי להרגיל אותה לישון שוב לבד???
    צריכה תשובה דחוף!
    תודה רבה..
2 תגובות
עמוד 1
  • הי טלטוש.

פעמים רבות צצים קשיים בשינה סביב קפיצות התפתחותיות.

האינטואיציה שלך נכונה - כל הכבוד שהצלחתם לסגל לבתך הרגלי שינה כה טובים וגם אני חושבת שלא כדאי להרגיל אותה כעת לידיים.

ממליצה לשבת ליד בתך עד להרדמות וכאשר היא נעמדת - לא לייחס לכך חשיבות רבה ולא לשדר לה לחץ. בסופו של דבר היא תשכב בחזרה. במידה והיא נעמדת - את יכולה לעזור לה לשכב חזרה פעם או פעמיים, אך לא יותר - כדי שזה לא יהפוך ל"משחק" חדש ואז רק תהיה לה סיבה לעשות את זה יותר.

במידה ובתך עדיין לא מתיישבת חזרה בכוחות עצמה, אפשר ללמד אותה לעשות זאת כאשר היא ערה: לתת לה שתי ידיים כאשר היא עומדת, להכניס את הראש שלך לבית החזה שלה ולאט לאט לדחוף את הראש פנימה עד למצב שהיא מתיישבת. תרגיל / משחק נחמד זה, מלמד את הגוף איך להתיישב חזרה בצורה מאורגנת.

היי מאד סבלנית ועקבית ואני מאמינה שהעניינים ישתפרו בהדרגה (הרי היכולות כבר קיימות)

בהצלחה :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • הי מיטל, תודה רבה!
    אני אנסה את מה שהצעת כמה לילות ואודיע לך אז הולך..
    תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה