האם חלב מהשד אומר שאני בהריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אלה שלי כבר בת שנתיים וחצי, אני לא זוכרת את התאריך מחזור האחרון שלי, אם היה באוגוסט או בספטמבר,

היום במקלחת, ראיתי נקודות לבנות על הפטמה (רגיל) וסתם לחצתי עליה בנסיון להוציא אותן, יצא חלב !!!!

האם יכול סתם כך לצאת חלב, או שאני בהחלט בהריון ? ? ? ? :-/ קצת לא רצוי כרגע... |מובך|

תודה !!
    יעלולי
    [
3 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון הורמוני ההריון אמורים להפחית הפרשת פרולקטין , לפחות עד שבוע 20 ככה שהסיכוי נמוך:(

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • גם לי קרה אתמול שיצאו כמה טיפות של חלב לבן אבל אני לא מניקה והחלב כבר אמור להתייבש. מה זה אומר אם פתאום יוצא חלב בלי קשר לכלום... לא היה חלב כבר חודש וחצי - התייבש. תודה וסליחה על ההדחפות

• אל תלחצו יקירותיי , זה תקין . הגוף הוא הורמנלי ופועל בתהליכים .. לכן זה תקין ולאט לאט יעלם לחלוטין . לא רואה סיבה לדאגה . אם יש טפטוף חלב שלא קשור להנקה או חודשים רבים לאחר סיומה (כשנה) כדי ללכת לאנדוקרינולוג ולערוך בדיקות הורמנליות . אבל בסך הכל לא רואה שום סיבה לדאגה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה