אני עייפה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    בתי בת שנה ו-10 חוד'.
    מאז ומעולם היא לא הייתה תינוקת/ילדה שאוהבת לישון יותר מדיי... היא ישנה את המינימום וגם זה עם הפרעות.

לאחרונה יש לה מצבים (בזמן האחרון זה קורה מדיי לילה או שני לילות) שהיא מתעוררת באמצע הלילה, וצוררררררררררחת מבכי!!, היא מסרבת לישון. יש לציין כי אנחו לא מוצאים מהמיטה באמצע הלילה ובשום פנים ואופן לא משכיבים במיטת ההורים!

אנחנו ניגשים מדיי כמה דקות, מדברים מנסים לתת מוצץ(היא לא תמיד רוצה נראה כאילו בכוונה), לפעמים נותנים בקבוק חלב, אני יודעת שהיא לא רעבה או משהו, לעיתים זה מרגיע/מרדים אותה.
    ההתעוררויות הללו נמשכות כשעה וחצי - שעתיים וזה מקשה מאוד! אנחנו ממש חסרי סבלנות בשלב מסויים...
    יש לציין כי היא ישנה עם אחיה הגדול בחדר שגם מתעורר מזה...

5 תגובות
עמוד 1
  • לפני שמפסיקים את ההרגל צריך להבין למה זה קורה: אולי היא מרגישה שעומדים להתרחש שינויים, אולי יש לה סיוטים.... היא גם מתקרבת לגיל המרד (שנתיים הנוראות)....
    מה קרה מספר ימים לפני שהצרחות החלו....?
    [url=http://pitapata.com]
    צריך רק לחייך!
  • גם לנו בסביבות גיל שנתיים שחר היה מתעורר למשך שעתיים בלילה זה היה מתייש ומעייף במיוחד שלמחרת היתי צריכה ללכת לעבוד
    זה היה נגרר בבכי וצעקות לפעמים ואי רצון לחזור לישון בסוף היה נרדם
    אני יכולה להגיד לך שזה עבר אחרי שבועים בערך
    אני ממליצה לך להמשיך את האווירה של לילה להסביר לה שלילה וכולם צריכים לישון

• תודה...
    לא נראה לי שהיא מרגישה משהו מהשינויים... היא בהחלט מתקרבת לגיל שנתיים... רואים זאת גם ביום

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • הי.
    אני מניחה ששללתם סיבות פיסיות שעלולות להיות הסיבה... בכל אופן - אם כשאתם מרימים אותה עליכם היא נרגעת מיד, סביר להניח ששום דבר פיסי לא מציק לה.

לגבי השינויים הצפויים- הילדים שלנו מרגישים אותנו כבר מגיל אפס. לעתים, גם אם השינוי עדיין לא התרחש, הם יכולים לחוש בבואו ויש לכך השפעה.
    בנוסף, ייתכן ובתך חולמת חלומות.

לפי תיאורך, תגובותיכם מאד עקביות (אתם לא מרימים ולא מוציאים מהמיטה) וזה יעזור לכם מאד. המשיכו להגיב באופן עקבי ולשדר מסר מאד ברור. אתם יכולים לשבת לידה כשהיא מתעוררת וללוותה עד שנרדמת (מבלי להרים או להוציא) - כדי לתת לה בטחון.

ממליצה גם להקפיד על טקס שינה מסודר בכל יום ושעת השכבה סבירה (19:30-20:00) - לעיתים- עייפות וחוסר בשעות שינה עלולים להגביר את הקושי.
    בשינה אין פתרונות קסם, אבל אם תהיו סבלניים ועקביים בתגובותיכם, תוכלו לגרום לשיפור הדרגתי.

בהצלחה עם הגן והדירה ולילות שקטים

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה