בכי מתוך שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בני בן השנתיים וחצי כמעט כבר ארבעה לילות בוכה מתוך שינה.
    זה לא נראה כאילו משהו כואב לו כי הוא לא תופס שום איבר בגוף.
    לפני חמישה ימים בערך הוא נפל וקיבל מכה בפה ונשברה לו חתיכת שן אז חשבנו שאולי זה בגלל זה כי הוא גם לא רוצה מוצץ אבל אני לא רואה שבמהלך היום הוא ממש סובל מהשן....
    לפי מה שנכתב על סיטוי / ביעותי לילה, אחרי כמה זמן אני צריכה להתחיל לדאוג?

יום נפלא
1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    שמחה שקראת את תשובתי לגבי סיוטים וביעותים בלילה.
    אני לא חושבת שיש מה לדאוג, אלא פשוט לעקוב ולראות שתדירות הבכי לא מתגברת ושהעניין לא משפיע על כמות ואיכות השינה של בנך.
    וכמובן - לדאוג לכמות שעות שינה מספקת, שכן סיוטים יכולים להתגבר כתוצאה ממחסור בשעות שינה. בנך אמור לישון בגילו כ- 10.5 שעות בלילה וכשעה וחצי ביום.

מניחה שלגבי השן - בדקתם את העניין מבחינה רפואית. במידה ולא - שווה רק לשלול ששום דבר פיסי לא מציק לו.

בהצלחה. מאחלת לכם חלומות טובים :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה