היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבת שלי בת 10 חודשים ובזמן הלא כל כך אחרון היא פיתחה הרגל משונה.. היא הולכת לישון כל ערב (2 בלילה זה עדיין ערב??) בשעה מאוחרת מאודד וקמה ב6 בבוקר בלי לישון במשך היום... יש לציין שניסינו לשחק ולעייף אותה כל היום,לטייל,להסתובב ולא לתת לה להרדם או לנמנם,רק שאני ובעלי מגיעים בסוף היום הביתה אנחנו נזרקים מעייפות והיא עדין ערנית לגמרי ורוצה עוד לשחק.. לא עוזר הטיולים הליליים הטרמפולינות והנדנדות השונות-יש לי לונה פארק בבית.. ניסינו את הכללל כל הסבתות ניסו לעזור והרימו ידיים... אני כל כך דואגת זה לא נראה לי דבר טבעי....מישהי נתקלה בכזו תופעה?? "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..." "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
2 תגובות
עמוד 1
הי רותם. הניסיון "לגרור" ולעייף את הילדים שלנו, על מנת שישנו טוב יותר, מוביל לתוצאה ההפוכה (עניין זה מוכח גם מחקרית). ילד שישן טוב במהלך היום ובפערים הנכונים בין שינה לשינה - יישן טוב גם בלילה.ילד ש"יפספס" את הזמן האופטימלי לשינה, יגיע למצב גופני בו הגוף נכנס לסטרס ומאד קשה לו כבר להרדם (לפעמים זה נראה כאילו הם מאד ערניים ורוצים לשחק, כשלמעשה הם פשוט "פספסו" את המועד...)
כמובן ש- 02 בלילה, זה לא ערב ולתינוק בגיל של בתך, מומלץ ללכת לישון לא יאוחר מ- 19:30 !
ממליצה לעשות קצת "סדר" בשינה של בתך וליזום בעצמכם את ההשכבה שלה בכל פעם, על מנת שלא תצבור פערים כאלו של חוסר שינה :
בגיל 10 חודשים, בתך צריכה לישון כ- 11 שעות בלילה וכ- 3 שעות ביום (המחולקות לשני פרקי שינה). ממליצה להשכיב את בתך לישון לא יאוחר מ- 19:30 - אחרי טקס שינה מסודר וקבוע. בבוקר - השכיבו אותה לישון באופן יזום כשעתיים לאחר שמתעוררת ואז שוב כארבע שעות לאחר שמתעוררת מהשינה הראשונה של היום. היו עקביים ואל תתייאשו - לוו אותה ושבו לידה עד שנרדמת. אל תפרשו את הנסיונות שלה להרדם, כחוסר רצון לישון, ייתכן וזה ייקח זמן בהתחלה.
אם לאחר שתנסו זאת יתעוררו קשיים, הייתי ממליצה לפנות לייעוץ מקצועי.
שיהיה בהצלחה !!!
מיטל דרורי יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק" ומדריכה להתפתחות תינוקות
אוקיי תודה.. אני אנסה את מה שהמלצת לי,ויעדכן בהמשך.... תודה.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."