עצה ממשהי שעברה 3 הפלות ברצף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,

לצערי אני גם מצטרפת לפורום הזה :(((
    עברתי לפה מפורום תמיכה בהריון....אני רואה שהפורום הזה הרבה פחות פעיל אבל אני מקווה שבכל זאת מישהי תוכל לעזור.

יש לי שני ילדים מהריונות טבעיים וקלים בלי שום בעיות. פתאום התחילו בעיות פריון בגיל 35...פשוט לא האמנתי...בעלי ואני נבדקנו והכל היה בסדר. אבל כל קליטה להריון לקחה חודשים. אני גם לא מיהרתי כי הייתי מאד מאד עסוקה והלכתי על "טבעי". אני חושבת שאם הייתי אפילו משתמש במקלות הביוץ זה היה קורה הרבה יותר מהר. עכשו היה הריון חמישי ובשבוע 7 וכמה ימים העובר שהיה עם דופק יומיים אח"כ נפל. הפעם אני אבדוק הכל עד כמה שניתן. אחרי ההפלה השניה עשיתי בדיקת קרישיות ונמצאה קרישיות אז הפעם הזרקתי קלקסן וכו' וכלום לא עזר!!!

העצה שלי היא לכל מי שעוברת הפלה ראשונה שתציק לרופא לעשות את כל הבדיקות, אפילו מפרטי כי חבל על הזמן לא צריך "לאסוף" הפלות כדי להיות "זכאית" לכל מיני בדיקות שאולי הן יקרות לקופ"ח.

אני האמת לא ממש יודעת מה לעשות, אני מתייעצת עם מי שאני יכולה ...ההריון בשלבי נפילה עכשו ואני פשוט לא מסוגלת להכיל עוד מוות שכזה.

בכל מקרה מקווה לפגוש אתכן בתמיכה בהריון...הן ממש מקסימות שם
    בהצלחה לכולן
2 תגובות
עמוד 1
  • לצערי אני לא יכולה לעזור .....

• שלום לך,

עברתי הפלה בשבוע 7 להריון פעם שנייה,

אלו בדיקות צריך לעשות??

שבוע טוב ושנה טובה:))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה