עזרה דחופה בשאיבה והנקה- בבקשה תעזרו לי ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    הסיפור בקצרה- ילדתי ב 12.08 את הבן המתוק שלי בשבוע 34+6 (לפני הזמן)
    הוא היה בפגיה שבוע ימים שבמהלכו נתנו לו סימילאק, אני הייתי עוד בהלם ומותשת (כבר מחודש שישי לא ישנתי לילות שלמים) ולכן השאיבות שלי לא היו אפקטיביות ולא נעשו כל שלוש שעות כמתבקש.
    לא אכלתי טוב ולא שתיתי וכמובן זה התבטא בשאיבות.
    התחלתי להניק קצת בפגיה וגם קצת בבית.. אבל כבר אין לי חלב
    המשאבה לא מוציאה כלום כמעט (יש לי משאבת ספקטרה מיד שרה) והילד נתפס טוב בציצי אבל הוא מתוסכל כי לא יוצא כלום.

תעזרו לי בבקשה מה עושים? האם נגמר לי החלב?
    אני כל כך רוצה להיניק

אני גם רוצה המלצה של יועצת הנקה טובה שבאה הביתה (אני גרה במרכז)

תודה תודה
    היולדת הטרייה
5 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון מזל טוב וברוכה הבאה!
    דבר שני, יש לך חלב בטוח ורק צריך להמשיך לנסות.
    לנוח היטב, ולתת לילד למצוץ עוד ועוד, רק ככה תתגבר כמות החלב שלך.
    זה יהיה כמה ימים קשים אבל אחר כך הכל יסתדר בעז"ה.
    לגבי השאיבות- זה שלא יוצא כמעט כלום בשאיבות זה לא אומר שאין לך חלב, השאיבה היא לא הצורה הטבעית של ההנקה ולכן צריך לתת לגוף זמן להתרגל לצורה הזו.
    גם אני בהתחלה בטוחה שלא ילך לי אבל אחר כך הגוף מתרגל ונותן את הכמות שלו.
    צריך להמשיך להתמיד בשאיבות, כל יום באותה שעה, לא להתייאש, ההנקה בהתחלה לא תמיד קלה אבל אחר כך היא זורמת והיא מקסימה.
    לא להתייאש ולהמשיך להתעקש.
    מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • חמודה מזל טוב!!!!!!!!!!
    עוד לא מאוחר!!!!!!!!!!! אם תשאבי כל שלוש שעות ואת השאוב תתני לילד ומקסימום אם אין מספיק תוסיפי סימילאק תעשי ככה במשך לפחות שבועיים , זה קשה כי זה גם לקום באמצע הלילה ( בימים הראשונים) ככה יתגבר ייצור החלב בעז"ה .. אבל מתוקה קחי בחשבון שא"א להגביר חלב בלי לאכול ולשתות ולנוח טוב ולהקפיד לשאוב כל 3 שעות !(המלצתי בשבוע הראשון גם בלילה - אפילו שזה קשה (מאוד!!!)) בסופו של דבר זה משתלם ומומלץ..(כמובן שהכל תלוי במידת הרצון שלך)
    בהצלחה והרבה מזל טוב
  • היייי מזל טוב !!!!
    איזה כיף תינוק חדש !! תמשיכי לנסות לשאוב ואל תתייאשי, חשוב גם לנסות לשאוב כל פעם משד אחר, גם לי התייבש נורא מהר ונלחצתי..
    המליצו לי לא להתייאש, היה לוקח איזה רבע שעה והמכונה היתה עובדת על "יבש" כלומר שואבת ולא היה יוצא כלום...
    אחרי איזה רבע שעה היו מתחילות לצאת טיפות, הקצב היה מאוד איטי, אבל ככל שמתמידים בזה הקצב והחלב מתגברים...
    תחליפי כל פעם שד כדי שיהיה חלב בשתי השדיים....
    האמת שאחרי חודש התייאשתי ועברתי לסימילאק....
    בהצלחה !!!
  • מדריכה או יועצת הנקה היא המלצה מצויינת, נסי להשיג את משאבת לקטינה של מדלה

שאיבה כפולה לשאוב במקביל להנקה ולהזמין אשת מקצוע

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • התמדה בשאיבה, אפילו שלא יוצא כלום, 10 דקות לסרוגין בכל שד ואז 5 דקות ו5 דקות.

וכן, אם ההנקה חשובה לך, את צריכה מדריכת הנקה צמודה או יועצת הנקה מוסמכת. אין מנוס. מי שהולכת לקרב על ההנקה צריכה לצאת אליו חמושה ביועצת.
    אחרת . . . . זה קשה פי 100 , והמון מתייאשות.

אבל אלו שלוקחות ייעוץ, זוכות להניק עוד חודשים ארוכים בכיף.
    אומרת מנסיון שלי ושל כל הבנות סביבי.

בהצלחה
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה