מבקשת תגובות מבנות שעברו הפלה ע"י ציטוטק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות... קודם כל תודה ענקית וכל מי שעודדה ועזרה במשך השבוע האחרון שהיה ארוך מהרגיל, אחרי שנאמר לי שיש לי שק הריון ריק בגודל 12 מ"מ. עזרתן לי ברמות שאין לתאר, אמנם עוד לא עברתי את ההפלה, אבל את החלק הקשה של ההבנה והקבלה עברתי, אני מסתכלת על חצי הכוס המלאה שאין לי בעיית פוריות ונקלטתי דיי מהר. ביום ראשון אני הולכת לעשות הפלה ע"י 4 כדורי ציטוטק. הומלץ לי על כך ולא על גרידה כיוון שהשק מאוד קטן ואין בו עובר, וסיכויי ההצלחה קרובים ל-100 אחוז. אני נורא מפחדת מההשלכות: כאבים, כמות דימומים וכו'. מבקשת תגובות מבנות שלצערי עברו חוויה דומה (לא נעימה יש לציין) או מבנות שמכירות אחרות שעברו את זה... תודה ענקית ושבת שלום!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי אני היום עברתי ההפלה בשבוע שמיני רק שלי יש עובר פשוטללא דופק אבל זה כלום יש קצת כאבים של מחזור אבל עם משכך כאבים זה עובר טיק טק בהצלחה ושבת שלום
  • ומה בנוגע לכמות הדימום?
    תוכלי לפרט יותר איך זה מתבצע?
  • כל אישה והגוף שלה אבל כמו מחזור אולי טיפה יותר כמו אחרי לידה
    ובקשר לאיך שזה מתבצע הגינגולוג מכניס ידני 4 כדורים לנרתיק נשארת שעתיים להשגחה בבית חולים ואחרי יומיים חוזרת לביקורת ואם לא התנקה אז שמים עוד מנה של 4 כדורים ומקווה שתצליחי אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה