מעדכנת, קצת בעצב...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי ההודעה הזו שהשארתי ביום רביעי:
    "בטא ראשונה-21.7 34
    בטא שניה - 25.7 116
    בטא שלישית-7.8 1041
    מחזור אחרון 21.6, ביוץ מאוחר בבערך חמישה ימים ע"פ מקלוני ביוץ.
    לפני שבועיים הייתי ב-US והרופאה אמרה שיש משהו שנראה כמו שק הריון בספק בגודל 3 מ"מ ושלדעתה מדובר בהריון לא תקין אבל המליצה על US חוזר אחרי מס' ימים.
    היום (אחרי שבועיים מהUS האחרון) הלכתי שוב, יש שק הריון בקוטר 10 מ"מ שמתאים ע"פ הרופא לשבוע 5/6, אבל השק ריק (ישנה נקודה קטנה שלרופא לא ברור מהי, אמר שזה אולי משהו שלא התפתח).
    מבחינתו, הרופא אמר שמדובר בהריון לא תקין ושלח אותי לקחת כדור/לבצע גרידה - משמע הפלה.
    לציין שלא היה לי שום דימום...
    מה לעשות?!"

היום הלכתי לעשות שוב בטא, יצא 11900, אם אני מבינה נכון, זה נמוך מאוד ביחד למה שזה היה אמור כבר להיות היום.
    בכל מקרה מחר אני חוזרת לרופא בידיעה שההריון הזה נגמר, או שלא התחיל מלכתחילה... ומחליטה מחר על גרידה או כדור.
    נשארת אופטימית להקלט בהקדם... תודה לכולכן!

3 תגובות
עמוד 1

• למה לא תקין ?
    11900 ????? זה כבר הריון.....
    מה לא תקין ?
  • תפוזינה היקרה!
    אני קוראת את מה שאת כותבת ובאמת שאני חשה את הכאב שלך עד דמעות (וזוהי אינה מטאפורה) .. אני יודעת שכל מה שאומר עכשיו לא יעזור ולכן לא ארחיב במילים.
    תנסי רק להבין ולהפנים... שהכל לטובה.. הקב"ה אינו מעמיד אותנו בפני מצבים אשר אנו לא יכולים לעמוד בהם. אני עברתי הפלה בסוף חודש חמישי עקב מום שהתגלה והיה לי קשה מאוד!!! כל מה שכולם אמרו וניסו לעודד לא עזר... רק היריון חדש!!! אז באמת שאני מאחלת לך לעמוד על הרגליים, לקראת היריון הבא.. תקין ומשעמם :)
    את בת של מלך, יש מעליך השגחה עליונה (ואני לא דתייה הדוקה, מסורתית) ושום דבר לא קורה סתם.
    ואם את רוצה לדבר.. לשפוך את הלב... או באמת.. כל דבר מכל הלב.. דברי איתי במייל אני אתן לך את הטלפון שלי [email protected]
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה