שק הריון ריק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטא ראשונה-21.7 34
    בטא שניה - 25.7 116
    בטא שלישית-7.8 1041
    מחזור אחרון 21.6, ביוץ מאוחר בבערך חמישה ימים ע"פ מקלוני ביוץ.
    לפני שבועיים הייתי ב-US והרופאה אמרה שיש משהו שנראה כמו שק הריון בספק בגודל 3 מ"מ ושלדעתה מדובר בהריון לא תקין אבל המליצה על US חוזר אחרי מס' ימים.
    ביום חמישי (אחרי שבועיים מהUS האחרון) הלכתי שוב, יש שק הריון בקוטר 10 מ"מ שמתאים ע"פ הרופא לשבוע 5/6, אבל השק ריק (ישנה נקודה קטנה שלרופא לא ברור מהי, אמר שזה אולי משהו שלא התפתח).
    מבחינתו, הרופא אמר שמדובר בהריון לא תקין ושלח אותי לקחת כדור/לבצע גרידה - משמע הפלה. הרופא היה מאוד נחרץ!
    לציין שלא היה לי שום דימום... ומיום שישי (יום לאחר הביקור האחרון אצל הרופא) יש לי התכווצויות שמזכירות את ההתכווצויות שהיו לי כ-10 ימים לאחר הביוץ ויש לי פיפי כל שעה!
    מה אומרים?
    מה לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • גיליתי על ההיריון שלי בשבוע כמו שלך גם לי היה שק היריון ריק עם נקודה בפנים אבל בשבוע 7 בביקורת נוספת היה עובר ודופק. אני לא מבינה גדולה אבל אולי כדאי לך לשמוע דעה נוספת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה