ממשיך להתעורר בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה הילד שלי עדין מתעקש להתעורר בלילה ?
    אני נונתנת לו לאכול מסודר ומלא במשך היום וכשצריך לישון אנחנו מתחילים משעה 8 , בשעה 10 "וקינוח " בשעה 11 ארוחה אחרונה .
    לפחות כך הוא דורש .
    לפעמים חם לו והוא מתעורר מכך .
    אני חרדה לגבי אוכל ולעיתים אני עושה טעות ומאכילה אותו בסביבות השעה 3
    כמובן שהוא קם בבוקר כמו שעון ב 6 בבוקר .
    עוד מעט יש לנו תינוק חדש ואני חוששת לגבי ההשקמות האלו .
    איך אני יכולה לפתור את הבעיה הזו של ההתעוררות בלילה .
    אולי זה לא קשור בכלל לאכול ?
    הכי חשוב שכחתי להגיד הילד המקסים שלי בן 11 חודשים .
1 תגובות
עמוד 1
  • הי טליה.
    בגיל 11 חודשים תינוקות זקוקים ל- 3 שעות שינה ביום (בשני פרקי שינה) ול- 11 שעות שינה בלילה.

מבחינה פיסיולוגית, בנך אינו זקוק לאוכל בלילה (זאת בהנחה שגדילתו תקינה).
    אני ממליצה להשכיב אותו לישון לכל המאוחר ב- 08:00 אחרי טקס שינה מסודר. אפשר לתת לו את ה"קינוח" ב- 11:00 ואז להאכיל שוב כשהוא מתעורר בבוקר.

אם הוא מתעורר באמצע הלילה - שבי לידו והרגיעי אותו באמצעות טפיחות או קולות מונוטוניים עד שהוא נרדם, מבלי לתת לו אוכל. כך הוא ילמד בהדרגה להרדם בכוחות עצמו, מבלי שהאוכל יהיה תנאי להרדמות.

בהצלחה

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה