פטריה על הלשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוק שלי בן חודש, יונק בשבוע האחרון התחלתי תוספת אבל עד אז הוא היה בהנקה מלאה.

יש לו לבן על הלשון והבנתי שזו פטריה.
    הרופאה אמרה לי לתת לו דקטרין אורל ג'ל - דבר מאוד מפחיד כי האזהרה הראשונה שכתובה בו זה "חנק אצל ילדים ותינקות" ולא כתוב על דרך להציל אותם אם זה קורה

ובכל זאת באומץ לב אני שמה על האצבע ומורחת לו על הלשון ותוך כדי הוא מבצע תנועות יניקה.

אגב אני תמיד שמה את המשחה לפני אוכל כך שימצוץ טוב ויבלע טוב.

ולי אמרה הרופאה לשטוף עם סודה לשתיה ואח"כ לשטוף אותה היטב מהשד שלא ישארו שאריות...מודה אין מצב אני מתחילה שטיפות באמצע הלילה...

בכל אופן - עבר שבוע וכלום לא קרה,

הלשון עדין לבנה.

משהי מכירה פיתרון אחר??
    דוק
1 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה, יש לי דוד רופא שיניים והוא אמר לי שרופאי ילדים הרבה פעמים מאבחנים פטריה בלשון של תינוקות ובדרך כלל זה לא פטריה אלא שאריות חלב וכו'. הוא אמר שצריך לגרד קצת בלשון ולראות אם הלבן יורד.. רק אם זה לא יורד זו פטריה.
    אז אם שמת את המשחה ולא קרה כלום.. אולי זו לא פטריה? אם יש פטריה בלשון זה אמור גם להשפיע על הפטמה.. כואב לך בזמן הנקה?

אוטוטו זה מגיע.. 12.12.11

מזמינה את כולם לאתר שלי: סוליטר לקטנים ולגדולים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה