מה זה יכול להיות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן שלושה חודשים. כמעט חודש שהוא אוכל ארוחה אחרונה בשמונה וחצי בערב וקם לאכול שוב בין חמש לשמונה בבוקר.בלילות האחרונים הוא מתעורר בסביבות 12-3 וצורח עד שמקבל בקבוק ורק אז נרדם.עם הבת שלי זה לא קרה-מגיל חודשיים היא הפסיקה לאכול בלילה.
    למה הוא חזר לאכול בלילה?? אני לא רוצה להתעלל בו מצד אחד אבל מצד שני הוא כבר נגמל מארוחות בלילה... אולי אני צריכה להוסיף לו במשך היום? הוא אוכל 150 מי"ל סימילאק ארבע-חמש פעמים ביום...האמת שבימים האחרונים הוא לא רגוע כשהוא אוכל בערב את הארוחה האחרונה שלו.וגם הבקבוק שהוא מקבל כשהוא מתעורר בלילה-אוכל אותו בחוסר שקט ולא מסיים את כולו.במשך היום הכל בסדר...כבר חשבתי שזה גזים אבל הוא לא ממש סבל מהם וזה היה רק בחודש הראשון,מה גם שהוא כבר בן שלושה חודשים ועובדה שהאוכל מרגיע אותו...
    בקיצור--אני מתוסכלת מזה שאין לי מושג איך להתנהג עם היקיצות האלה באמצע הלילה.אודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי..

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    אל דאגה, את מתארת מצב טבעי לחלוטין.
    בנך כעת בגיל שבו חלים המון שינויים מבחינה התפתחותית. הוא גדל ומתפתח ואצל תינוקות רבים בגילאי 3-4 חודשים, חלים שינויים בהרגלי השינה. (גם אצל כאלו שישנו לילות שלמים עד כה).

גם אם בנך ישן לילות שלמים עד כה, עד גיל חצי שנה מומלץ להאכיל כל 4 שעות לערך ולכן אם הוא דורש אוכל באמצע הלילה - אל תחששי לתת לו. לפי תיאורך, נשמע שהוא רעב.

על מנת לא להפוך את האוכל לתנאי להרדמות, את יכולה לבדוק האם יש שעות קבועות שבהן מתעורר ולנסות להאכילו בשעות קבועות בכל ארבע שעות לערך.
    אני חושבת שאם הוא אוכל ב 20:30 ומתעורר שוב בחצות - אפשר בהחלט לתת לו "ארוחת לילה". כמובן שאם תינוק מתעורר בכל שעה לדוגמא - לא מומלץ להאכילו בכל פעם, אך אין זה המקרה שלך.

לגבי הבת שלך - אשרך !!! העריכי את העובדה שישנה לילות רצופים מגיל חודשיים, אך זכרי שאחים יכולים להיות מאד שונים בתחומים רבים.

שיהיה בהצלחה :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה