הריון מיד לאחר הפלה ללא ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני חדשה בפורום אז קודם כל יישר כוח זה פורום נהדר..

לפני כ-5 שבועות עברתי הפלה בשבוע 6 והכל היה תקין ללא דימום כמעט. הייתי בבדיקה אצל הרופא שלי כשבועיים אחרי והיא היתה תקינה. כשבועיים לאחר ההפלה אני ובעלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים. והשאלה שלי- האם ייתכן ואני בהריון? האם יש ביוץ לאחר הפלה ואם כן מתי? טרם קיבלתי מחזור...

תודה
    מאיה
1 תגובות
עמוד 1
  • בדרך כלל אחרי הפלה צריך להיות מחזור בין 4-6 שבועות, אחרי המחזור עושים בדיקת אולטרא סאונד ואחרי זה בדיקת דם כדי לראות שהבטא ירד לאפס ואז אפשר להתחיל לעבוד.

אבל גם ללא כל התהליך יש אפשרות להיכנס להריון כיוון שהגוף מאוד פורה. זה לא אומר כלום לגבי ההריון עצמו כי הוא בהחלט יכול להיות תקין ורגיל למשך 9 חודשים.

בהצלחה ומאחלת שתעברי לפורום הירון רגיל ל-9 חודשים תקינים ועגולים בקרוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה