קיסרי והנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי!

הבנתי שלאחר ניתוח קיסרי תהליך יצירת החלב איטי יותר, האם זה נכון?
    יש סבירות גדולה שאאלץ לעבור ניתוח ואני מאוד רוצה להניק..
5 תגובות
עמוד 1
  • לא קשור בכלל אחד לשניייייי - בכללללל
    מייד אחרי קיסרי אפשר להניק, ורצוי כמה שיותר...
    הגוף תוך 24 שעות ופחות מייצר בדיוק את מה שתינוקך צריך...ללא קשר לקיסרי...
    אל תחששי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני דווקא בדעה אחרת

ילדתי קיסרי ולא הצלחתי להניק, לא היה לי חלב עד ליום 4-5 ועד אז הוא כבר לא רצה ציצי בכלל.
    שאלתי הרבה אנשים ורופאים לאחר מכן, ואמרו לי שזה בהחלט קשור. בקיסרי הגוף לא מפריש פיטוצין ברמה מספקת ולכן ההתכווצויות שמזרימות את החלב חלשות יותר ולכן זה בהחלט עלול להשפיע- אבל הכל אינדיוידואלי :)
  • היי,לפעמים לאחר קיסרי רואים שתהליך הפרשת הכולסטרום אכן מעט איטי יותר.. מכל מיני סיבות . אין זה אמור להפריע להנקה וההמלצה הטובה ביותר היא להניק מייד כשייתאפשר לך כל שעתיים.. בערך ואם אין שיתוף פעולה מצד העולל הרך לסחוט את השד כמה טיפות כל שעתיים . חלב המעבר מגיע במקום ביום השלישי לערך ביום החמישי . זה תקין ואין מה להילחץ:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ילדתי בקיסרי -וטפו טפו טפו לא היתה לי שוווווווווווווום בעיה להניק
  • ישששששששש !!!! מזל טוב נפלא לשמוע ! אכן לא אמורה להיות בעיה בהנקה לאחר קיסרי:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה