הרטבת לילה על בסיס קבוע :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שרון היקרה שלנו
11 תגובות
עמוד 1
  • שרוני בלי לפגוע, את יודעת שאני מעריכה אותך מאוד, ובהחלט יודעת שתדעי לתת עצות מעולות אני רוצה גם להמליץ על משהו.

http://www.kushnir.co.il/about.php

יקירתי תפני אליהם הם מדהימים!!!!!
    אני חייבת לציין שמילאתי את השאלון שלהם וחזרו אלי ממש מהר. עזרו לי, ייעצו לי, ונתנו לי רעיונות עד לגיל שבו אוכל כבר לטפל (בגיל שלכם כבר אפשר דרך אגב)

• תודה נשמה
  • טולי יקירתי ( ),
    מה שלומך יפתי?... מזה זמן רב לא דיברנו... (ואני זוכרת את מועד הפעם האחרונה...)
    תראי, בנוגע לשאלתך, בהחלט חסרים פרטים כדי להשלים את התמונה...
    אינני יודעת האם עובר עליה משהו - בוודאי שאינני יכולה לדעת מכאן...
    אינני יודעת האם זו בעיה שנוצרה עקב "שינה חזקה" - וכנראה גם לא אוכל לדעת. יודעים את זה רק בבדיקה במעבדה...
    האם יובל (היפהפיה) שלך מעולם לא נגמלה? או שהייתה גמילה, וקרתה נסיגה למצב טרום הגמילה?
    מאיזה גיל היא רכשה שליטה מלאה ביום?
    כמה דברים בכ"ז:
    אני לא ממליצה לקחת את הילד לשירותים "מתוך שינה", וניסיונך אכן הראה לך שזה לא יעיל. לקיחה לשירותים ע"י ההורה, כשהילד ישן, והולך מתוך שינה - לא מלמדת את הילד כלום, אלא רק מהווה עבור הילד מן "הצקה" של אמצע הלילה, שכזו...
    רצוי להעיר את הילד, אם רוצים לקחתו לשירותים בלילה, ומקסימום - לעזור לו להגיע לשירותים, להתיישב, להוריד את המים ולהתלבש בחזרה.
    אם הילד אכן ער ומודע למה שנעשה, יש פה תהליך למידה.
    אם הילד ישן ואת כל הפעולות הללו עושה ההורה - הילד לא לומד כלום (אולי ההורה לומד...) והתהליך כולו חסר משמעות עבורו, מלבד העובדה ש"מישהו" מציק לו באמצע הלילה בכל מיני דברים...
    אני מצרפת לתשובתי אלייך, תשובה נוספת שכתבתי לא מזמן לאם אחרת עם בעיה דומה.
    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=221773
    קראי וראי שאכן יש מה לעשות עם הרטבת לילה - רצוי לאחר גיל 5, מהסיבות המצויינות בכתוב.
    לעוד שאלות, אני כאן.
    (וסיוני - "לפגוע"?? חס וכרפס...! את יודעת שאני מעודדת התכתבויות ביניכן וזה נפלא בעיני...)

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • כל מילה של שרון בסלע

• תודה רבה על התגובה
  • איך ממשיך?...
    שיהיה רק הצלחה!

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • האמת ואני לא רוצה לפתוח פה
  • בהצלחה
  • בהחלט לא נפתח פה... טפו טפו טפו!!

וזה רק מוכיח את הצדק שבקביעה שתחילת טיפול קליני (רפואי/רגשי/נפשי) ייעשה רק לאחר גיל 5, אם אין סימני התקדמות לקראת גמילה.
    מה לעשות שלא כל הילדים הולכים לפי הממוצע המופיע בספרים?...

המשך הצלחה רבה גם לך, טולי, וגם לרינת...!

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • איי גם אנחנו כבר יומיים יבשים
    אולי יש משהו באוויר

• עדכון מצב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה