חדשה כאןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בננות
    האמת שאני לא בטוחה שזה הפורום הנכון ....זה מתאים גם להריון ??? בראשית דרכו ???
    לפי השירשורים כאן אני שמה לב שמדברים בעיקר על לידות והנקה ...
    בכל מקרה
    שלום ...ברוך בואי ...
    חיכיתי הרבה זמן כדי לעבור לפורום זה ...
    וכעת הריון ראשון ...ממש בראשית דרכו ...
    שאלה -
    מעקב הריון -יש רופא שאתם ממליצים עליו ?? דרך קופת חולים כללית באזור תל אביב ??? או בפרטי ?????
    מה דעתכן
3 תגובות
עמוד 1
  • הי שיר

מזל טוב ובשעה טובה
    הורום שאת מחפשת זה"תמיכה הדדית ונושאים כלליים"

ישמחו לקבל אותך שם

• מעקב הריון - יכול להיות במרכז בריאות האישה או במרפאה אחרת בה נמצא הרופא נשים שלך...לדעתי אם ההריון תקין - אין שום סיבה שילווה אותו רופא פרטי...
    ושתזרקי סתם סכומי כסף על כל ביקור...
    שיהיה בהצלחה ומזל טוב
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• הי, מזל טוב ובהצלחה!
    את המעקב הריון כדאי לעשות אצל רופא שאת מתחברת אליו ומרגישה איתו בנוח, עדיין תשעה חודשי הריון זו תקופה די ארוכה!!! אם אין לך רופא נשים שאת מכירה כדאי להתייעץ עם חברות ומכרות שלך שעברו הריון ולשמוע המלצות על רופאים ואגב אם לא מרוצים אפשר להחליף.
    העיקר שהכל יהיה בסדר ותקין!
    בהצלחה ותהני!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה