מתעורר בלילה ונרדם רק על הידים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטן בן כמעט 7 חודשים. לפני 3 שבועות הפסקתי לתת לו הנקה בלילה.
    אני מניקה אותו בבוקר כשהוא קם, אח"כ פםירות, חרק , הנקה ועוד אחת לפני השינה שלו וכשאני הולכת לישון אני מניקה אותו שוב פעם.
    כל לילה בסביבות השעה 4 הוא מתעורר ולבסוף אחרי בערך שעה הוא נרדם על הידיים. בחלק מהזמן הזה הוא על הידים ובחלק לא.
    חשוב לציין כי בערה בסביבות 8 אנחנו עושים לו את טס השינה שכולל מקלחת והנקה וכמובן שהוא לא מוותר על נדנוד המיטה. גם בלילה אני מנדנדת אבל זה לא עוזר.
    האם יכול להיות שהוא רעב ב- 4 בלילה?
    איך אפשר לגרום לו לא להתעורר בלילה או לפחות להירדם בחזרה מהר.
    בבקשה עזרה אני חזרתי לעבודה וקשה לי לתפקד ככה!
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אורית.

ראשית, בהצלחה עם חזרתך לעבודה.
    לגבי האוכל : מבחינה פיסיולוגית, תינוק בגילו של בנך, יכול לישון בלילה כשש עד שבע שעות, ללא אוכל (בהנחה כמובן שהכל תקין בריאותית ושהוא עולה יפה במשקל).
    אני ממליצה לתת ארוחת ערב, להניק לפני השינה שלו ושוב בסביבות 23:00-24:00 (האכלת חלום). את ההנקה הבאה, אפשר לתת החל מ- 05:00.

הייתי ממליצה להקדים קצת את טקס השינה, כך שב- 19:30 בנך כבר יהיה במיטה. לעתים, פספוס של השכבה בזמן האופטימלי, גורם גם הוא להתעוררויות ליליות. בכל מקרה, וודאי כי לא עוברת יותר משעה וחצי מרגע שהתעורר מהשינה האחרונה של היום ועד שהולך לישון בלילה.

לגבי נדנוד המיטה והידיים - ממליצה לשבת לידו עד שנרדם. את יכולה לטפוח עליו / להשמיע קולות מונוטוניים (ששש.. אההה...) וכך לתת לו בטחון שאת נמצאת לידו, אך יחד עם זאת ללמדו בהדרגה להרדם בכוחות עצמו. לצורך כך תידרשי להמון סבלנות והתמדה, אך התוצאה שווה את המאמץ.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה