בנות יש עוד סיכוי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• --------------------------------------------------------------------------------
    בנות יקרות ,
    מי שמכירה את הרב איפרגן מהקריות (האח של הרנטגן) הוא ידוע ביכולות שלו לעזור בבעיות פוריות. אני מכירה המון מיקרים בהם הוא עזר לזוגות אחרי שנים שבהן לא הצליחו להרות או שעברו הפלות טבעיות, והוא הביא להם את נס הבריאה, התחלתי לברר עליו יותר אחרי שראיתי את הכתבה עליו בחדשות.

אל תשללו גם הלא מאמינות ביניכן כל צאנס שווה לקחת,
    אני יודעת שהוא מגיע למרכז לקבלת קהל(במקום לנסוע עד לקריות) חבל לפספס אני יודעת שאני אהיה שם. מצאתי את המודעה שפרסמו באינטרנט אני מצטטת את החלק הרלוונטי:

צדיק בא לערים ירושלים, נתניה ואשדוד !!!

- ימי קבלת קהל בנתניה במלון כרמל בימים: יום ה'- 11/8, יום ה' 18/8 , יום ה'-25/8לתיאום פגישה: ניקול- דוברת צרפתית 054-300-5805
    איריס 052-4476265

-ימי קבלת קהל בירושלים במלון גרנד קורט -יום א' - 21/8 לתיאום פגישה:
    ניקול- דוברת צרפתית 054-300-5805 עמית 054-3060725

-ימי קבלת קהל באשדוד בימים: יום ה' - 4/8, יום א' - 14/8
    ניקול- דוברת צרפתית 054-300-5805 און 050-7219879

מקווה שעזרתי
    שיהיה שבוע מקסים לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה