שמירת הריון חלקית - הגבלת שעות עבודה וביטוח לאומי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני בהריון ראשון שבוע 30.
    עובדת כרגע בעבודה הנוכחית מזה כ-3 וחצי שנים. עובדת 9 שעות ביום.
    קיבלתי מרופאה תעסוקתית הגבלת שעות עבודה ל-6 שעות עד הלידה.
    השאלה שלי היא כזו:
    האם ביטוח לאומי משלם לי את השעות הנוספות או המעסיק? ואם צברתי ימי חופשה אז לוקחים לי את זה מהמכסה..? תודה

תל"מ 11/10/11 בשורות טובות לכולנו
4 תגובות
עמוד 1
  • אם אני לא טועה - המעסיק משלם....

יש לי חברה שהיא עובדת מדינה , משכורת גלובלית, היא בחודש שישי והתיגה מגבלות רפואיות של 5 שעות ביום והיא מקבלת את אותה המשכורת מהמעסיק כמובן

שווה לבדוק אם זה כך בכל מקומות העבודה
  • המעביד חייב לשלם לך אותה משכורת כפי שהייתה לפני שמירת הריון.

עו"ד יעל בועז
  • אני בהריון שבוע 34 , למי פונים שיקצרו לי בשעות העבודה?
    אני עובדת 8 שעות ביום וזהו הריון שני והייתי רוצה לקצר את השעות ולקבל את אותו שכר עד הלידה. מהי הפרוצדורה?
  • מיכל תתלונני על כאבי גב אצל רופא המשפחה. לאחר מכן תקבלי הפנייה לאורטופד, מבלי להתבייש אמרי לאורטופד כי לאחר ישיבה ממושכת את סובלת וכי את מעוניינת שירשום באבחנה שאת יכולה לעבוד עדx שעות. מנסיון זה עובד

ליטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה