ביטוח לאומי?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בשבוע 18 להריון, גרושה עם ילד, תבעתי לפני 3 חודשים תביעה להבטחת הכנסה אך זה עדיין בטיפול, מה אפשר לעשות במצב כזה למי לפנות, אני גם בהריון וגם אם חד הורית ללא מזונות??
1 תגובות
עמוד 1
  • אין הרבה מה לעשות ביטוחצלאומי אדישים מאוד, מדוע את לא מקבלת מזונות?? לדעתי האישית קודם תפני לסיוע משפטי שימנו לך עו"ד לדיני משפחה אם את לא מגיע להסכם עם הגרוש וגם אם כן כדי שהכל יהיה כתוב וחוקי ולא יהיו משחקים מצידו גברים ידועים בהבתם לשחק אותה גיבורים בקטע של המזונות כי אנחנו נשארות כביכול חסרות הגנה עם הקטנטנים לכן חשוב מאוד מה גם שברגע שהתביעה מאושרת את מקבלת רטרו מזונות מהיום בו התגרשת אם יש לך שאלוץת אני פה בכיף ברתי את זה כבר ואשמח לעזור שבוע טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה