האם מישהי עברה דבר כזה ? הריון חוץ רחמי ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אני מחלימה כעת מניתוח שבו לצערי
    הוציאו לי חצוצרה אחת
    בשל הריון חוץ רחמי שהתפתח בתוכה וגרם כמעט לסכנת חיים .

האם יש מישהי שעברה מקרה דומה ?
    בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
2 תגובות
עמוד 1
  • תותי היקרה הגבתי לך בהודעה בפורום מנסים ... הריון חוץ רחמי זה דבר לא פשוט בכלל אבל ברוך השם אנחנו אחרי תחושת האובדן ישנה מן הסתם אני יכולה להגיד מהניסיון שלי שבחיים לא חוויתי כזה כאב פיזי ועברתי המון בחיים גם הכאב של ניתוח קיסרי לא היה נורא כמו הכאב הזה בכל זאת מה שאני רוצה ללאמר לך שאני חודש אחרי הווסת חזרה לתיקנה ההורמונים של ההריון לאט לאט מתנקים והכי חשוב זה שתמתיני שלושה ארבעה חודשים עד ההריון הבא בע"ה כמה שזה קשה אני באופן אישי מטופלת ומטפלת בדיקור ובצמחי מרפא עשיתי את זה עוד בבית החולים באישפוז אני יכולה להגיד לך שאחרי שבועיים כבר בייצתי והווסת הגיע בדיוק בזמן זה לגבי הפאן הרפואי בפאן הנפשי זה עוזר לי להיתמודד עם כל המצב הלא פשוט הזה כמו כן אל תצטערי שהורידו לך את החצוצרה כי ככה הסיכוי להריון תקין גדל אם את מעוניינת לדבר יותר לעומק אני אשמח לייעץ לך ...
    חיבוקים ונשיקות החלמה מהירה
  • יובל

אני אשמח לדבר איתך
    חפשי אותי בפייסבוק

ortal dol

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה