היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, ביתי בת החודש סובלת מגזים, אני רואה איך היא מתאמצת, ומטפתלת מכאבים שלפעמים אני בוכה איתה יחד מהחוסר אונים שאין לי איך לעזור לה... ניסיתי הרבה שיטות להקלה כמו מסאג' לבטן, לשים אותה על הבירכים, לקפוץ איתה על כדור פיזיו.. אבל שום דבר לא עוזר... אני כל כל מתוסכלת... התלבטתי אם לקנות סמיכול כי זה לא טבעי ושמעתי שזה ממכר, וגם נראה לי שזו כמות גדולה מדי ביום אם נותנים כל פעם לפני ההאכלה... בסוף נכנעתי לחוסר אונים והתחלתי לתת לה לפני כל האכלה, בינתיים אני לא רואה שינוי מהותי, אבל אני מפחדת שעשיתי החלטה לא נכונה... מה דעתכם על הסמיכול? והאם יש עוד שיטות להקל על הנסיכה המסקנה שלי שסובלת כל כך הרבה...?
2 תגובות
עמוד 1
מאמי גם הילד שלי ממש ממש ממש סבל מגזים לא הייתי ישנה לא יום ולא לילה הוא היה צורחחח מכאבים אני בהתחלה התחלתי עם גליקול אחרי זה המליצו לי על סימיכול ואז חזרתי שוב לגליקול, תאמיני לי ששום דבר לא ממש עזר הייתי נותנת לפני כל ארוחה בין הארוחות כי כבר לא ידעתי מה לעשות אבל זה עדיין קצת מקל עליהם, תמשיכי לתת לה זה טיפה עוזר שמעתי שגם גרפוטר מעולה האמת לא ניסיתי אבל מניסיון של חברות הן ממש ממש היו מרוצות. בהצלחהההה! ( עד גיל 3 חודשים הכל עובר אז תתאפקי עוד קצת שליש עברת ).
אני לא נותנת לבת שלי כלום..פעם ביום אני משחררת לה הכל בעזרת גבעול של נענע/כוסברה.. שוטפת את זה שמה וזלין מכניסה בזהירות לפי הטבעת ומדגדגת ממש בקטנה זה עוזר לה לשחרר הכל...אחרי זה היא ישנה כמו בובההה